söndag 11 april 2010

Det säger bara svosch...

så är helgen över...visst man är hemma och mammaledig, så man är ju ändå ledig men på helgen är ju älsklingen hemma oxå. Vill ha lite mer tid med honom ♥ .

Idag ska vi ut till bäckhammar och hjälpa till att flytta Marcus mormor till östanåsgården (tror den heter så...) så då får Elis träffa sin farmor och farfar och faster och kusin lite ;). Sen när vi kommer hem måste jag fylla i för sökning av förskoleplats, tänkte skicka in ansökningen som imorgon...Fixa och dona lite med smycken tror jag att jag behöver hinna med också.

Kanske, kanske blir någon utlandsresa...har kollat lite med mamma om hon vill åka, fast hon vill nog ha med pappa oxå, fast han ska ju bli inkallad och jobba en del....och det är ju nu i maj-juni det är lite billigare att åka. Och åker man då med Elis så är det ju inte för varmt för en sån liten, utan det är ju som varmast omkring juli/augusti. Marcus vill inte heller följa med...inte nu i allafall....

En annan kul grej är att miniMaxi öppnar på onsdag, de ska ju ha all livs - så då måste man ju dit och kolla in och jämföra lite priser....Hoppa över dit eller stanna på coop....det återstår och se, men kan säga att det känns gött att de ska öppna igen även om det är en mindre version av det de hade innan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar