lördag 4 februari 2012

Portabel dvd...

Har vi införskaffat oss, toppenbra när man åker långt med kidsen. Leah är ju för liten än, men funkar skitbra när man åker långt med Elis. Priset var ok med...har kostat 1299:- och var nersatt till 799:- helt okej för att få en lugn bilfärd. När vi åker till min släkt tar det ju några timmar så perfekt! Har lånat en dvd av en våra anställda tidigare, men nu har vi en egen, gött!

Annars lunkar allt som vanligt förutom att det är väldigt snorigt i hela familjen just nu...

Vi har ändrat om lite här hemma, flyttat på lite matbord och hyllor, skulle vilja åka till Ikea och fixa lite till, men får se när jag har tid och ork :)

Har fått tid i Karlstad för Leah också för att se om hon också har sfärocytos som mig och Elis. Jag hoppas verkligen att hon INTE har det, de första testerna på Elis var okej. Men sen när de skulle ta fler tester var det inte alls lika kul och det var skitjobbigt för Elis. Men jag hoppas på det bästa!

torsdag 2 februari 2012

-12...

Brrrr vad kallt, hade tänkt ta en promenad med lillfisa, men det är för kallt för henne ute...även om man kan bädda ner henne bra...får väl bli en springtur på löpbandet idag...

Hon sitter riktigt bra nu, fast hon är ju en rätt bastant lite dam så det kanske är därför ;) och snorig är hon med...när ska dessa förkylningar ta slut! Vill ha vår, Nu!

Ikväll när Marcus kommer från jobbet, har vi helg allihopa, gött!

onsdag 1 februari 2012

Känns bra...

Ja idag tog vi promenad ut till tummen, vi lekte lite och åt lunch där...sen hela långa promenaden hem igen. Både barnen somnade på vägen hem. Skönt för Elis att få sova lite, då är han lite gladare idag och inte lika trött och grinig...

Fick sms imorse av mamma att det var lyckligt framkomna, känns skönt att veta!

tisdag 31 januari 2012

Jahopp...

Nu sitter mor och far på planet som tar dem till Thailand, hoppas de får det bra där....fatta en hel månad....härligt bruna när de kommer hem :)

Idag var Elis på dagis och det tar väldigt på honom att inte sova middag, han somnade till i sin stol när han kolla på mighty machines innan maten och sen fick jag lägga honom nästan direkt efter att vi ätit. Så han slockna redan 18.45....lilla killen...

Leah tränar på att sitta och det går riktigt bra, hon är väldigt stadig :) Nu har hon också kommit på att hon inte gillar välling, så till helgen ska vi försöka med majsvälling och se om det går bättre...men ta i trä hon sover ändå ett lite längre pass på natten ändå, men nattmål vill hon ha ändå...

Imorgon ska vi promenera ut till tummen och umgås lite...blir skönt att få gå den biten, så slipper man ta ett pass på löpbandet ;)

söndag 29 januari 2012

- 4 ....

Ja fy nu börjar det bli kallt...Och mor och far åker till Thailand 1 månad nu sista januari...inte avis nej då ;) jo bara lite, fast jag tycker nog att Leah är för liten än. Kanske nästa år!

Imorgon ska jag ut till jobbet och kolla läget...betala lite räkningar och göra lite annat grejs...Pratade med Anna via Skype, videosamtal så lite färg hade de allt fått :) skönt att de har det bra!

Har varit duktig och tränat ett pass på löpbandet idag, har som mål att köra 3-4 gånger i veckan...skam den som ger sig, ja vi får se hur det går :)

Nu ska jag titta till lillan, kanske dags för välling och sängen snart...liten sover gott i vagnen, men jag tror jag gör ett försök....