lördag 25 augusti 2012

Imorgon är en annan dag...

Nu blir det kvällen här...har ju planeringsdag på jobbet imorgon, så det blir upp tidigt...ska bli spännande att se hur vi lägger upp för hösten och kul att snart få komma igång :)

fredag 24 augusti 2012

Instagram

Då har jag börjat med instagram, jag heter Fru_Krantz om du skulle vilja följa mig där ;)

Med i nkp...

Igår var jag och Leah ut till tummen en stund på fm efter att vi lämnat Elis på förskolan. Vi hade invigning av vår grillkåta/grillstuga. Anna skicka in en bild till NKP och jag och Leah var visst oxå med på bild :)

torsdag 23 augusti 2012

Ska faktiskt fixa...

Ett döskallearmband till mig själv...hittade en sida där man kunde köpa naturfärgade sådana pärlor och jag tror det blir fräscht! det är alltid kul att pyssla lite, fast har inte samma tid och ork som när Elis var liten men det vore ändå kul att börja lite...får se vad jag hittar på ;)

Otäcka virus!

Det är jobbigt att va förkyld :( igår kväll var jag och Anna till jobbet och satt i typ 4 1/2 h för att göra planeringen för hur vi ska planera på vår planeringsdag...så sent i säng och pigga barn nu imorse...inte så kul! Fast nu har jag inte så ont i halsen längre, nu rinner näsan istället...ska försöka vila samtidigt som Leah sen när Elis är på förskolan...

onsdag 22 augusti 2012

Fy för förkylning :-P

Har ont i halsen och huvudet värker. Skulle bara vilja krypa ner i sängen och sova i en vecka eller nåt...

Har märkt när man har två barn rätt tätt att om den ena sover kanske inte den andra vill...så jag hoppas på bättre sömn när nu båda kommer gå på förskolan! För nätterna är inte så kul..sover den ena, vaknar den andra...

Nej nu kom älskling hem. Ta en Alvedon och hoppas att det verkar snart så man slipper huvudvärken...

måndag 20 augusti 2012

Hylla

Vart till netto innan och köpte en hylla som de har i bladet för veckan. Lite fräck, men kan nog vara svår att få upp för inga förborrade hål eller nåt, men har ju en möbelsnickare till man. Så det fixar han!