lördag 25 februari 2012

Pappa var och fiska...

Och han kom hem med fisk, mycket kul tyckte Elis så han ville hjälpa pappa att filéa abborrarna...fick prova lite med sin leksakskniv och sen måste man kolla i påsen på de andra....Kul att Elis verkar intresserad av det är med fisk :) då vill han nog följa med pappa ut när han blir lite större :)

Fick citykorgen såld idag, gött!

tisdag 21 februari 2012

Japp...

Då var det bokat, i mars ska jag tatuera mig, spännande....det blev inte det jag tänkte från början, men det här blev bättre...självklart kommer ni få se, men det får bli när den sitter där den ska! Självklart handlar det ju om mina älskade barn!

Om en vecka åker mor och far hem från Thailand och har då varit där hela februari, säkert härligt bruna. Men om ca 3 månader drar vi till Turkiet en vecka med många nära och kära. Och det är ju all inclusive såklart eftersom vi har barn, så om nån månad eller så får man tänka på pass till Leah och mmr spruta ska hon ta oxå....ja det ska bli riktigt gött. Men hoppas även våren/sommaren kommer tidigt i år och att värmen håller i sig!

söndag 19 februari 2012

Funderar...

På att tatuera mig...barnens namn och födelsedata, har ett hum på hur jag vill att det ska se ut och när jag har tid någon dag ska jag kolla upp pris och olika tatuerare i stan. Det finns den på kungsgatan men sen finns det tydligen en till här i stan som ska vara riktigt bra...ska kolla upp det...

Annars lunkar det på som vanligt...Leah sover fortfarande inte hela nätter, men det får väl va så då, bättre att gå upp ge henne Nan, så hon somnar om om man själv får sova också...Det vänder väl någon gång ;)

Får se vad veckan har att erbjuda...