lördag 21 augusti 2010

Tror det...

Får bli en tidig kväll, jag ska ju ta Elis imorgonbitti och då vill jag vara utvilad! Håller på och bli förkyld, har haft lite ont i halsen och nu har näsan börjat rinna *suck* hatar att va sjuk! På måndag börjar hjärtat att jobba igen...tror han kommer ha lite ångest imorgon...har ju varit ledig i 6 veckor nu.

Själv ska jag nog dra en sväng över till bergvik imorgon och kolla lite...helt själv, skönt med lite egentid ;-) och till veckan blir det inskolning med vink, lunch och vila för skrutt - men det kommer han klara galant! Värre för morsan tror jag *ler* på tis ska jag hämta mina nya brills, ska bli kul! Sen har jag bokat resa upp till Sthlm, ska hälsa på Alexandra 3-5 september så då har grabbarna grus tjejfritt :-)

Nej nu ska borsta gaddarna och fixa till mig för att sova, så godnatt på er!

fredag 20 augusti 2010


Är bara tvungen, så söt är han vår lille skrutt. Först märker han inte att jag filmar och sedan när han märker det gör han sig lite till....Lille goding!

torsdag 19 augusti 2010

Tidig morgon...

Idag vakna Elis 6.15 så ingen risk att vi försover oss idag ;-) fast jag hade ställt kl om i fall att...men nu behövdes inte det! Idag är det först inskolning sen ska vi till tummen och hälsa på, där vi även (Elis) får träna på att äta och sova på vilan, för jag och Anna ska ha ett möte med revisorn. Blir säkert bra!

Och sen är det ju ingen vanlig dag idag, Lina-gullet fyller år idag så ett stort rungande HURRA för henne idag!!!

onsdag 18 augusti 2010

Vilken morgon...

Ja idag skulle vi vara på herrgårn kl 9.00 imorse och hela familjen vaknar halv nio...fast det beror ju på lillen, vi var på BVC igår och han vägdes och mättes, 9,7 kg väger han lillen. Och så blev han vaccinerad och det är det som gjorde att vi vakna så sent, för Elis vakna inatt och var så ledsen, så jag tror att han hade ont i sina ben....så då tog han igen den missade sömnen inatt och sov så länge imorse...Dock hann vi till inskolningen i tid! Nu sover Elis igen och jag/vi ska nig oxå sova lite...Zzzzzzzzz...

måndag 16 augusti 2010

Första dagen på dagis

Oj vad kul det var tror jag Elis tyckte. Han var nöjd hela tiden vi var där. Det var en gruppinskolning med 5 barn, 4 pojkar och 1 flicka. Elis såg ut att va minst av dem alla...vår lille skrutt :-) imorgon ska vi dit 9.30-10.30. Sen 11.15 ska vi till BVC på 1 årskontroll och då ska han vaccineras med...ska bli spännande att se vad han väger, tror han ligger på drygt 10 kg. Men det märker vi imorgon.

Han fick ju en cykelhjälm och en sån där cykelstol av min farmor i födelsepresent så han kan åka bakom mig, först när vi satte honom i skrek han och tyckte vi var tradiga med hjälmen, men när jag väl cykla med honom njöt han som bara den, så vi får nog försöka cykla lite varje dag!

Inskolning...

Mmm idag ska Elis skolas in på sitt dagis Herrgården, ska dit 10-11 ska bli spännande! Dock sover lillskrutt än, somnade väldigt sent igår så jag låter honom sova lite till så han orkar med inskolningen...idag ska både jag och Marcus vara med, annars är det jag som ska hålla i den biten, Marcus är ju bara hemma 1 vecka till och inskolningen är ju under två veckor.

Måste fixa skor till Elis, men tycker det är lite svårt med strl, får dra med Elis på stan så vi kan mäta hans fötter och fixa ett par pjuks att ha!

Nej nu ska jag nog ta och väcka lillen! Uppdaterar mer sen så ni får veta hur det gått!!!

söndag 15 augusti 2010

Kalas

Elis kalas igår var riktigt trevligt! Vi var 17 personer som fira lillskrutt och många fina presenter fick han! Han har lekt med de flesta och han gilla dem starkt! Dagen har varit lite seg för min del...blev ju sent igår så jag har passat på att sova middag med Elis två gånger ;-) strax ska Elis få bada så han är ren och fin inför imorgon...Då det är inskolning på hans dagis som gäller! Känns både spännande och lite oj vad stor han har blivit...tänk jag börjar jobba om två veckor...fast det har ju bara halvtid nu fram till december, sen i januari ska jag gå upp till 80%...så det blir en lugn start! Nej nu ska det badas!!!

Sent

Mmm... Nu ska jag gå och sova...har haft släkten här + Alexhjärtat....så kul!!! Puss!!