lördag 20 oktober 2012

Trevlig dag!

I fm messade jag med Madde, barnens faster så vi bestämde att de skulle titta över på lunch och kaffe! Blev mycket trevligt, Elis fick leka lite med kusinerna och vi vuxna fick tjata lite ;). Vi hann och baka lite muffins innan de kom med :) som vi tog till kaffet och saften :)

När ska det vända?!

Fattar inte...att Leah alltid vaknar så himla tidigt :-/.... Hon somnar och sover ändå rätt så bra nu när de delar rum. Men det är liksom morgon väldigt ofta mellan 5.00-6.00, kan ju säga att det är tur att man bara jobbar halvtid...

Marcus har precis dragit ut till båten för en fiskedag...åh här sitter vi. Jag och Elis rätt trötta och en vild Leah som är pigg och klättrar som bara den i soffan. Ja för det har hon alldeles precis lärt sig...känns som det blir en lång dag idag ;-)

Får se vad vi ska fylla dagen med, har ju en hel dag till vårt förfogande nu när vi kom upp så tidigt ;-)

Åh imorgon drar ju jag till syrran för brutal shopping i Ullared på gekås på måndag, det ser jag framemot!

onsdag 17 oktober 2012

Trevligt så länge det vara...

Nu har mamma åkt hem och så även pappa och Gert. De kom över igår och vi bjöd på mat. Mamma har ju varit här hela tiden dock. Trevligt har det varit och barnen har fått umgås med mormor!

Har faktiskt skaffat oss en iPad och den funkar superbra, lite spel och pysselgrejor har jag laddat hem till Elis som han tycker är kul. Åh självklart tycker jag den är bra oxå ;)

måndag 15 oktober 2012

Om en vecka...

Är det dags för en shoppingdag i Ullared. Listan fylls på men det blir nog lite spontanshopping med ;) hoppas på att det inte är så mycket folk. Fast som sagt det är ju mer på helgerna så folk men inte så mycket som på helgen. Läste på deras blogg att det var försäljningsrekord mot förra året samma tidpunkt nu i helgen som var..skönt att vi åker dit en måndag :)

Nu blir det kvällen upp tidigt imorgon och jobba några timmar...