lördag 26 november 2011

Som ni vet...

Skulle jag köpa något speciellt i Stockholm...jag har unnat mig nåt som jag har velat ha länge!

Har en lugn och trevlig helg här hos Alexandra men saknar min familj så klart <3 !

torsdag 24 november 2011

Imorgon bär det av...

Till Alexandra i Stockholm, Marcus och barnen är hemma och jag ska få ha en tjejhelg med min bästa vän! Åker på förmiddagen imorgon, så vi ska väl shoppa lite på eftermiddagen, har en speciell sak jag ska kolla efter som bara finns i Stockholm, blir det nåt köp kanske jag visar er ;) sen på kvällen blir det kanske utgång, lördagen tar vi det lugnt och på söndag eftermiddag kommer jag hem. Vet att jag kommer sakna mina tre hjärtan men det ska ändå bli lite gött att få sova en (ja det blir ju två) hela nätter...

Barnen har det bra med sin pappa så jag är lugn och kommer njuta av att bara kunna va, sen dröjer det tills jag och bästa Anna ska till Ullared innan jag är borta en natt från dem.

Snart ska jag väcka lillsnutta så hon får kvällsmålet sen ska vi ta kvällen. Allt är typ färdigpackat inför resan imorgon. Så innan jag far blir det massa mys med familjen...

Vad ska du hitta på i helgen?

Denna gilla Elis...

Trrrröööötttttt!

Ja idag ska jag ta med barnen till tummen, det skall tas enskilda kort, visst de la in det på hans dagis också men jag var sent ute och då var det bara kvällstider kvar, inte så kul att åka dit med en trött Elis...vi tog ju på jobbet förra året och de blev jättebra! Så hoppas på repris idag ;-)! Marcus tog lillan och gav henne ersättning nu när han gick upp, jag trodde hon skulle somna men istället låg hon och prata och jollra massa och bajsa såklart, så det var bara att gå upp med henne...att jag inte lagt mig igen är för att risken blir att vi sover för länge så jag inte kommer i tid till tummen. Men kanske kan sova en stund när Elis är på sitt dagis sen! Nu kanske jag ska passa på och fixa lite eftersom båda kidsen sover...så over and out!

onsdag 23 november 2011

En mycket trevlig...

Förmiddag och lunch i åtorp hade vi idag...Elis tyckte det var superkul så de får vi hälsa på snart igen!

Själv är jag superdupertrött, Leah vakna 5 imorse och eftersom vi skulle iväg kände jag inte att jag ska gå och sova igen...zzzzz trött!!!!

Köp köp...

Nu har jag beställt isofixstolar till nya bilen, jag hoppas de ska passa! Men pratade med företaget där vi köpt dem och skulle de inte passa får vi skicka tillbaka dem, bara allt emballage och allt följer med. Men Volvo är ju en ganska vanlig bil så jag har stor förhoppning att de passar. Så mycket smidigare...

Idag bär det av till åtorp efter frukost, ska bli trevligt!!! Återkommer kanske senare hur vi hade det där...nu mys med barnen innan frukost!

tisdag 22 november 2011

Smakportioner


Ja lilla snuttan har ju nu passerat 4 månader så vi har börjat med första smakportionerna med potatis och majs och visst ser det ut som hon gillar det?!

Veckan går fort och imorgon ska vi till åtorp och förskolan Jordgubben, som var min första arbetsplats som nyutbildad förskollärare. Ska bli kul! Torsdagmorgon ska vi snabbt ut till tummen så Elis får ta enskilt kort sen blir det vidare till hans dagis och på fredag drar jag till Stockholm för att hälsa på min goaste vän Alexandra!!! Ska bli kul, kommer dock sakna min familj!!!