fredag 31 januari 2014

Känns som lördag...

Fast det är fredag, beror väl på att jag var ledig igår. Idag har vi lagat pannkakor och Elis var så impad att jag kunde kasta upp den ur stekpannan och vända den så ;) det var gott, speciellt med lite glass vid sidan. Har pratat med mamma med och de är framkomna till huahin, bara lite avis ;) 28 grader och solsken. Go mat på lyckliga gatan hade de fått i sig med, tänk att det är ett helt år sen vi var där.

Lite utelek hann vi med också, skönt för barnen att komma ut lite. Strax blir det faijats, go fredagsmat. Ett glas rött till och det känns mer helg ;)


torsdag 30 januari 2014

Pulkaåkning och korvgrillning

Ja bilden talar väl för sig själv, en mysig stund idag!

onsdag 29 januari 2014

Det tog tre...

Dagar och sen dök brillorna upp, jag är nöjd och de får stanna :) för det priset jag får ge är det värt det. 847kr för ett par brillor ;) 

Tog ut komp imorgon så helgen nu!!! Blir en lång helg på fyra dagar...får se vad vi hittar på, kanske får bli lite pulkaåkning nån dag. Mys med familjen står på schemat iallafall ❤️!

tisdag 28 januari 2014

Snart så...

Dyker brillorna upp, fick mail att de är skickade så innan fredag har jag dem. Hoppas de sitter bra så jag slipper skicka tillbaka dem! Marcus har varit och grillat korv och åkt pulka med barnen i eftermiddags det var uppskattat! 

Vad fort veckorna går...eller vad tycker ni? Imorgon är det redan onsdag...

Får bli mer utelek med pulka och korvgrillning om vädret tillåter till helgen!!