lördag 26 juni 2010

Vi hade en mycket trevlig midsommarafton med god mat och sedan lite lekar...idag kommer två till i släkten så nu kommer vi vara 11 stycken här i stugan...Mysigt! Alltid kul att umgås med familjen! Ser ut som vädret kommer vara fint oxå och det gillar vi!

Hur var er midsommar?

torsdag 24 juni 2010

Idag bär det av...

Mmm ska bli underbart att komma till stugan, man sover så gött där :) för trött är jag, tur att jag kan sova lite på turen dit...

Hoppas vi får fint väder på midsommar och att det inte är för mycket mygg...

Nu är det dax att byta blöja på mister så vi hörs!

onsdag 23 juni 2010

Idag så var vi ju ner till järnvägsparken en stund, Elis sov först en stund sen fika han leka lite i sandlådan, det tyckte han var kul! Sen i eftermiddags så sov vi en stund båda två så nu är jag ju inte trött, så det blir säkert att vara uppe tills Älskling kommer hem, han tar ju komp imorgon så vi kommer iväg på morgonen, så då kan ju jag sova lite i bilen ;)
Sist när vi var nere så gjorde ju Elis morfar honom en bysse...den tycker han mycket om.

Här är Elis nya vagn, tror ni jag är något nöjd :) Jajamensan! Väldigt lättkörd!
Elis och jag var till IKEA i fredags och köpte lite saker till hans rum, då passa
jag på att köpa denna tunneln och han tycker det är kul att krypa i den...
Det händer så mycket med lillfis nu, han förflyttar sig längs med vardagsrumsbordet
och står han där och håller sig och jag sträcker armarna åt honom så stapplar han till mig...tänk att han snart kanske kommer gå...och ställer sig på alla fyra och kikar uppochner med huvudet...tycker inte det var längesen han kom upp på min mage alldeles nyfödd...


Trött...

Ja att man aldrig lär sig, kom ju i säng alldeles för sent igår så trött idag, men ikväll SKA jag gå och lägga mig i tid!

Igår vred jag till knät så jag har ont i det, vet dock inte vad som hände men ont gjorde det och fortfarande öm i det! Som sagt blir det järnvägsparken med Elis idag på förmiddagen för vi vill ju träffa alla tummenkompisar. Sen fixa det sista inför färden till stugan - ska bli kul att träffa familjen! Så jag kommer isäng i tid idag ;)

Till veckan som kommer, kommer det en leverans från Ikea, ska bli skönt att få fixa till här hemma och att Elis rum snart blir klart så han kan flytta in dit. Tror han sover bättre i ett eget rum, innedörrarna som vi beställt kommer nog oxå då :)

Nu är det dax för byte av bajsblöja men vi hörs!

tisdag 22 juni 2010

Varför är det så?!

Att när man tänker att man ska komma i säng i tid så gör man det ändå inte...Marcus jobbar ju kväll denna veckan och jag är alltid småseg på em och tänker att ikväll så ska jag nanna kudden i tid, men jag är visst alltid uppe tills han kommer hem...Men har man saker att fixa vill man få dem gjorda!

Imorgon ska jag och lillen till järnvagsparken för tummen ska dit och vi tänkte hänga lite med dem :) men nu måste jag faktiskt ta och gå och lägga mig!Gonatt på er!

söndag 20 juni 2010

Segsöndag

Japp idag har vi bara slappat, blev rätt sent igår...vi hade påhälsning av polisen i trägårn inatt...såg hur det lyste i vid vägen och var tvungen att kolla, ja då var de i vår kuperade trädgård och leta efter en person som gjort nåt dumt...men den var inte i vår trädgård som tur var...tyckte det var lite obehagligt att de var här och leta...nån obehörig som smyger omkring...vi låste ordentligt när Anna och Gustav hade gått :)

Till midsommar ska vi umgås med min familj, ska bli riktigt nice! Kanske ska hitta på lite lekar till midsommar och fixa lite snapsvisor...det har varit på min lott ett tag och jag tycker bara det är kul att fixa och dona med det...men får se om jag hinner...Tror jag och Elis ska ta en sväng över till Karlstad i veckan och kolla lite oxå ;)

Nu ska jag luta mig tebax en stund sen blir det kvällen - lika bra och komma i säng i tid då Elis brukar vakna mellan 6-7 på morgonen...