lördag 5 maj 2012

fredag 4 maj 2012

Mannen min har fått stor fisk!

Kolla in Söröya bloggen...
http://soroya4nsa.blogspot.se/2012/05/25-kg-till-marcus.html

Tandis

Klockan hann inte ringa, Leah väckte oss alla vid 5.00...vad är det här ;) innan sov hon ju till drygt 6.00...trots att vi har mörkläggningsgardiner och hon läggs vid samma tid som hon gjorde innan. Har ni några tips?!

Hos tandläkaren gick det bra och Elis visade sina tänder, dock sa de till om hans nappanvändning...för det syns på bettet. Det har vi själva sett också så nu blir det dags att avveckla nappanvändningen...

torsdag 3 maj 2012

Oj oj...

Fick sms av älskling för en stund sen och de hade fått gött med fisk, både torsk och havskatt. Han hade även fått en hälleflundra, fast den var under mått (alltså mindre än 80cm) kan tänka mig att den här fiskeresan är en upplevelse han sent kommer glömma :)

Nattningen gick mycket bättre idag, så skönt! Ska strax krypa till kojs för imorgon ska jag ställa klockan...om nu inte Leah vaknar innan vi måste upp...för vi ska till tandläkaren imorgon. Elis snubbla innan och ramla och slog sin tand så det gick genom läppen. Dock blev det inget stort sår så det behövdes inte sy, men såg ut som tanden gick igenom ändå. Så tandläkaren tyckte det var lika bra att de får kolla. Men det ser nog bra ut...lille plutten ❤

Solsken

Pratade nyss med älskling en kortis, de har det bra, men det vräker ner snö och det var -4. De ska ut och fiska havskatt eller vad det hette...Här har vi ju sol och lite varmare, fast det blåser ju lite idag.

Nattningen igår var ingen lek, la Leah vid 18.45 och hon somnade rätt snabbt. Går upp med Elis ca 19.30 som vill sova i vår säng för att pappa inte är hemma, ok men då får du ligga här tyst och lyssna på bandet som jag satte på, sa jag. Det var lugnt i ca 25 min, sen hörde jag att han gick omkring och sen att han drog på spjälorna på hennes säng och hon vaknade och var tröstlös...låg däruppe med de i vår säng i ca 1 timme men ingen verkade vilja sova. Försökte ge Leah välling men det ville hon inte ha. Satte på bandet och gick ner, 20 min senare sov de båda två...så 21.20 var det tyst. Elis sov till typ 8.00 och Leah vakna 5.15 dock somna vi om vid 6.30 så lite har man fått sova ;) hoppas på en bättre kväll idag :)

Får se vad vi hittar på idag, kanske får bli en promenad ner till stan en sväng, är ju fint väder men det blåser lite...

onsdag 2 maj 2012

En heldag...

I rudskoga blev det idag! Gött att kunna vara ute en hel dag när vädret är så fint! Åh kul för barnen att umgås med kusinerna och faster!

Nu är nog älskling framme i Söröya och jag hoppas han får en härlig fiskeupplevelse och mycket fisk!! Men vi saknar honom redan ❤!

Nu blir det strax pannkakor till kvällsmat sen hoppas jag på en lätt nattning av barnen...men det återstår att se...hehe...fast med frisk luft en hel dag borde det vara lätt ;)

tisdag 1 maj 2012

Uppe med tuppen...

Ja Leah tyckte det var morgon klockan 5.00 så det var bara att kliva upp...dock så sover hon nu igen, men mamman passar på och plockar och fixar när det är tyst i huset ;)

Marcus fiska ju igår och tre godkända fick de med hem, gött för de! Så ikväll blir det fisk, potatis och kall sås - göttit! Då de åker till Söröya imorgon så då kommer svärfar och sover här ikväll så då får han smaka laxen med! Kul för barnen att farfar kommer och hälsar på!

Idag ska det hinnas med en del saker men vi har ju hela dagen på oss så det hinner vi nog!

Nej nu blir det mer fix innan huset vaknar till liv....

måndag 30 april 2012

Nedräkning...

Mindre än 2 veckor till Turkiet...Ja det är ju en del att ha med för två barn...men tydligen har det flygbolaget vi åker med gjort en positiv ändring, barn under 2 år (Leah) har först barnvagnsvikt 15kg som man får ha med gratis och ändring de gjort är att de har 10 kg till och det är positivt! Får ju ha med välling och barnmat till henne så de 10 extra kg är välkommet!

Får ta och skriva en lista innan jag packar så jag får med det jag/vi behöver ha med!

Idag var vi på tummen och lekte, mycket uppskattat av Elis ❤

söndag 29 april 2012

Hemma

Vi kom hem igår och barnen blev jätteglada att få träffa sin pappa ❤! Jag fick gå och lägga mig tidigt och Marcus tog både Leahs kvällsmål och morgonmålet, jag sov från typ 21.00-6.20 det var riktigt gött! Tack Älskling!❤

Idag åkte jag över till Karlstad en sväng och shoppa lite till barnen och det blev allt litegrann ;) barnfritt, det var gött! Imorgon ska älskling fiska, så då blir det nog en sväng till tummen, några barn där imorgon...blir kul tycker Elis!