fredag 17 september 2010

Elis gillar...


Att vara på mammas jobb och speciellt gillar han den lille rosa gubben Tummeliten...har jag jobbtröja, jacka, byxa eller vad som så gillar han att kika på lille tummengubben...han har ju tummen på sina snuttar så det kanske är därför...

Nu har vi äntligen helg, dock blev dagen inte så lång och jobbig då det var många sjuka så jag åkte dit en stund, sen hem en stund sen tillbaka på eftermiddagen...

Nu ska vi bara slappa och ta det lugnt! Tjoflöjt på er!

Hmm...

Uppe med tuppen då...inte så laddad för jobb, men så är det...känner att dagen kommer bli riktigt lång och så...men men klart man får ställa upp :-) de ställde upp när Elis var sjuk och ändra om i schemat så då är det klart att jag med ställer upp :-) kommer antagligen vara helt död ikväll så då bloggar jag nu istället!

Men sen när jag har helgen kommer den bli väldigt LUGN ;-)

torsdag 16 september 2010

Jobb...

Mmm ska jobba imorgon 7.15-16.30 en av personalen har skadat foten...så det blir en lååång dag....fast lillskrot får vara med sin pappa hela dagen! En mysdag för de två :-) tur att Marcus mår bättre och är ledig!

Så snart blir det sängen så man orkar med hela dagen imorgon...sen efter det är det helgen!!!!!!!

Buzzador

Har jag blivit! Det är en sajt där man får prova på t.ex kanske hundmat om man har hund, blöjor om man har barn, när man registererar sig fyller man i hur ens liv ser ut och man får kampanjer som passar in på det liv man har...Hoppas få nån kampanj snart, så ska jag buzza för er och dela ut lite saker om det passar er...får jag barnmat är det ju er mina vänner med barn som får hjälpa mig...så jag får era åsikter oxå om just den kampanjen...Låter det spännande? Vill ni så kan jag rekrytera er!

Annars är allt bra här, jag har helg nu och det känns så gött! Har varit hård vecka för Elis oxå....men nu ska vi bara ta det lungan och mysa...hela helgen!!! Börja skriva lista för Ullared, lite julklappar och förbrukningsmaterial kommer nog komma med hem...och annat smått och gott!!!

Vad ska ni hitta på i helgen? Strax väcka Elis här, sen blir det att åka och handla lite....kanske tummen en sväng med...får se :)

onsdag 15 september 2010

Trötter...

Är både jag och Elis...har jobbat heldag och lillen har först varit på sitt dagis sen mammas jobb och Marcus har varit hemma och sjuk...Elis sover sen 1 timme sen typ och snart tar jag väl kvällen själv...Kort dag imorgon sedan helg!!!Skönt!

tisdag 14 september 2010

Har varit lite mycket...

Så därför har jag inte bloggat på några dagar...men nu är det dax! Elis dagis var stängt igår och då fick han vara med på mammas jobb, tur att man jobbar med det man gör så när hans förskola är stängd för planeringsdag så kan han va med mig och man slipper ta ledigt! Idag har han varit ledig, men imorgon blir det dagis igen fast lite annan tid för Marcus har väl fått det Elis hade så han är sjuk. Så imorgon blir det 7.50-13.15 åker från mitt jobb och hämtar honom så får han vara på mammas jobb på eftermiddagen....vill inte ha honom 7.50-17.00 som det skulle blivit...utan han får vara med mamma en stund på em istället!

Imorgon åker mor och far till Turkiet i 2 veckor all inclusive...nejdå inte avundsjuk alls *ler* kanske lite....är sugen på att åka till Thailand i början av nästa år men får väl se vad det blir...

Ser fram emot Ullared i oktober och lite annat smått och gott som oxå kommer hända i okt...

Nej nu ska luta mig tebax i soffan för det har varit en lång dag....så blir det väl kvällen snart med!