lördag 24 juli 2010

Jobba, jobba, jobba...

Vi håll på till sent igår kväll, men nu är ikea-grejorna ihopsatta, nu är det städ, tvätt och mest lite småpyssel kvar för min del iallafall *ler* Marcus har lite mer som han får fixa med....får se om jag släpper iväg honom på fiske...hehe...

I eftermiddag kommer min barndomsvän Malena med familj hit och hälsar på, de har hyrt stuga nånstans mellan Kristinehamn och Karlstad så då är det klart vi måste ses! Så får hon se hur vi bor...fast lite kaos är det allt i hemmet, med det får de ta ;-)

Nej nu måste jag fixa lite, lillskrutt sover så då får jag jobba fort!

torsdag 22 juli 2010

Älgparksbild

Äntligen hemma!

Japp då var vi hemma igen! Då är det bara och ta tag i alla måsten *suck* tradigt men det måste göras! Kommer hem och märker att försäkringarna vi byte till inte gäller, snabbt ringa dem och fråga vad de håller på med och fixa de på nytt...ska man ångra att man bytte eller??! Söpp!

Har fixat och donat sen vi kom hem och mer ska det bli, så nu får jag nog ta mig i kragen och fortsätta så jag kommer isäng idag och inte imorgon ;-)

onsdag 21 juli 2010

Älgpark

Ja idag kom vi iväg till älgparken, vi matade älgarna och Elis fick oxå prova :-) Han var helt fascinerad av de stora djuren. Skulle kunnat lägga upp bild men väntar tills vi kommer hem, då bilden blir så stor om man lägger upp den via iphone...men det var kul faktiskt, kom dem riktigt nära!

Elis har verkligen anammat detta med semester för han sover till 7.45 varje morgon och ändå kommer han isäng helt slut varje kväll vid åtta. Lille gubben, hoppas han gör det hemma oxå, för nu är vi ju på landet och det är ju lite annat luft här.

Ska bli gött att komma hem och göra klart våra projekt så vi bara kan det lugnt resten av semester...Är ju inte för många veckor kvar innan inskolning på förskola för Elis och att jag ska börja jobba...hmm längtar inte! Men tror ändå att det ska bli kul att komma igång med det...för nu går det undan och snart är Annas lill* knodd här :-) då blir det babygos för fulla muggar!

måndag 19 juli 2010

Älgsafari

Idag blir en lugn dag i stugan, vi har nu bestämt att vi åker till en älgpark på onsdag och då åker vi dit så vi är där när de morgonmatar älgarna vid 10.00... Tror Elis kommer tycka det är spännande även om han inte förstår riktigt vad det är för något...

När vi kommer hem har vi lite att fixa med , Elis rum ska bli färdigt, ikeagrejorna ska sättas ihop och om vi orkar ska dekorstenarna på plats...Ska bli spännande att se hur baksidan ser ut nu oxå :-) och på mån om en vecka kommer Lina, Jesper och Moa. Det blir kul det!

söndag 18 juli 2010

Lite trött...

Ja igår var vi på 35-årskalas för Jesper, Linas kille. Mamma och pappa var barnvakt åt Elis och det hade gått hur bra som helst...Lina hade anordnat en överraskningsfest åt Jesper och det var hur trevligt som helst!!!

Vi kom i säng 4.30 i morse och vakna vid 9 men inte ett dugg bakis, bara lite trött...får bli en tidig kväll sen!