lördag 30 januari 2010

Förberedelser


Japp då har man fixat inför smyckespartyt imorgon :) känns spännande...Ska bli kul och se hur många vi blir! Saft och lite kakor ska jag bjuda på ;-) så får man hoppas att det shoppas lite...hihi...

Trevligt trevligt...

Ja det hade vi igår, god mat och gott sällskap. Det får vi göra snart igen! Elis var en riktig guldklimp - fast det är han ju nästan jämt ;) Han var så duktig när vi satt och åt och tyckte det var kul att det var lite andra man kunde titta på än mamma och pappa. Både Anna och Gustav tycker vi har en jättesnäll unge och det har vi ju *puss på dig Elis* senare på kvällen när han ätit kvällsmålet så gick jag och Anna och natta honom - jag lägger honom i spjälsängen pussar godnatt och släcker, sedan somnar han typ 5 röda...Han är så duktig lillkillen! Bjuder på lite bilder...Gustav med Elis - jämför deras händer ;)
Anna busar med Elis


Idag är Marcus och fiskar så vi får se vad vi ska hitta på jag och Elis, det är ju -17 ute, så nåt inomhus får det bli...Smycken tror jag...ska fixa en beställning och kanske förbereda lite inför morgondagen...
Nu blir det nog lite frulle...*kurr i magen*

fredag 29 januari 2010

Fredag igen då ♥

Ja då har man matat Elis och han lägger väl snart morgonsk*ten så man kan gå och lägga sig igen - för det kommer jag göra idag, gäster ikväll och då går vi nog inte och lägger oss i vanlig tid. Så då behöver man sömnen :) Gillar inte att det är så j*vla mycket snö ute, nu vill jag att det ska smälta bort och att våren ska komma tidigt så vi får en varm sommar - tänk vad gött om man fick alldeles lagom sommar som är lagom varm hela sommaren - keep dreaming *haha*

Lite och fixa med idag, men Marcus är ju hemma så det är skönt att man inte behöver ta med sig Elis överallt man ska, då det finns mycke baciller där ute och jag vill att han ska hålla sig frisk. Måste framförhålla att jag ändå låter Elis vara ute ibland så ni inte tror att inte får komma ut - men just när man ska på många ställen så är det gött att ha honom hemma....Lite fixing på stan och handla lite är det jag ska göra...

Ska nog kolla blöjan nu, det var inget...han kanske väntar tills han sovit klart sen...Då ska vi försöka sova igen då tror jag...

ZzzzZZzzzz Emlan och lille Elis

torsdag 28 januari 2010

Min goding!


KÄRLEK

Städat


Då har man städat hela huset, 180 kvm, så gött!Nu blir det duschen och sen massa bus med lillen!

Kristianstad ♥

Ja dit ska jag i mitten av vecka 8 för att hälsa på brollan med familj - jag längtar, ska bli skönt att komma ner till skåne och va omringad av min familj - Varför ska ni bo så långt bort, eller det är väl vi som bor långt bort ;) *skratt* Moa har sportlov då så man kanske får med henne en sväng på stan, när både Dick och Minna jobbar....lust att glysa lite i affären kids, märkeskläder för barn - det var där Lina och Jesper köpte Elis Ralph Lauren tröja som han fick i dop-present. Sedan måste manju så klart in på H&M och hälsa på Minna lite med ;) H&M är en bra affär *ler* Annars har kristianstad många andra bra affärer oxå ;) Får låta bli och shoppa tills dess...så man kan shoppa då.

Som sagt om ni kollar när det inlägget skrevs så är det för att jag kan inte sova...Men som tur är kan ju Elis det...Idag ska jag städa järnet, dels för att vi får "fin" främmat imorgon - Anna och Gustav och dels inför smyckespartyt på söndag - väldigt kul att vi blir en del! Kanske så sätta igång med städningen nu när trollungen sover...vi får se...

Mina *hemlisar* får ni läsa om så fort det går som jag vill, skulle det inte funka eller gå i stöpet så har ni inte vetat varför eller vad det var - det är därför jag inte skrivit om det än...

puss&kram på ER

onsdag 27 januari 2010

Tummen


Vi saknar Er!Vi var där ju en snabbis i fre och eftersom det går magsjuka blir det inget imorgon,men till nästa vecka hoppas vi att vi kommer dit!:) Annars är allt finemang!

Hoppas på samarbete...

Jag håller på med en god gärning :) Det är alltid bra, jag hoppas bara att den jag vill ska hjälpa mig gör det! Har mailat och hoppas jag får ett positivt svar! Vore kul och då också för att det är för en bra sak. Självklart får ni veta mer när jag vet något, men hjälp mig och håll en tumme att hon hör av sig den personen jag maila!

Självklart har det med smycken att göra, för det är ju min stora hobby nu förutom lille Elis...

Jag håller en tumme i allafall...nej nu är det bus med lillfjant en stund...Han är för rolig han...ligger på golvet och gör pruttljud och harklar sig som mamma gjort nu när jag varit lite krasslig...Min gulligosunge!!!

So long!

SmyckenMadeByMLi ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Snart är det alla ♥ dag

Är du intresserad av att skaffa ett smycke till någon som står dig nära eller vill unna dig något själv,
tveka inte att kontakta mig då på


Mina smycken hittar du här

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Ännu en tidig morgon...

Elis vaknade vid 4 men jag stoppa snabbt in hans napp igen och han somna om :) så vi sov till 6 och nu har han ätit och sover igen...jag mår mycket bättre annars hade nog jag lagt mig en stund oxå...Har passat på att pyssla lite innan jag forsätter att skriva, det ramlar ju in beställningar hela tiden *kul kul* så man får passa på när mini sover..

Idag ska vi till ölme, ska bli trevligt, annars är det inte så mycket på agendan..blir inget tummen imorgon - det går magsjuka och det vill vi inte ha! Hoppas jag får nåt roligt med posten idag annars kommer väl det som imorgon eller fredag och då ska ni få veta vad det är...jag har ju shoppat..men jag vill att det ska bli bra innan ni får se det. Är så nöjd - bara det går att fixa ;)

Nu mumlas det lite i vagnen så skrutt tycker nog att det är morgon nu och dags att gå upp, så då får vi göra det...Men vi hörs snart igen!

Xoxo Emlan

tisdag 26 januari 2010

Familjen Annorlunda

Mmm kollade på det programmet igår och oj vad många barn...Inte min grej i allafall...en till vill vi ha, sen får det räcka. Undrar om det blir som en fix idé när man får så många barn...jaja..

Mår så mycket bättre nu så det blir Ölme en sväng på eftermiddagen imorgon - det var ett tag sen så det ska bli trevligt att ses och prata barn, shopping, smycken m.m.

Nu blir det tv och mys med familjen..men hörs vi imorgon igen...

Grötdags


Det är så skönt att vi har fått så bra rutiner nu och han äter bra när han ska äta oxå - härligt!Mild havregröt är gött dä!

*Host host*

Mår väl sådär...det har kittlat som bara den i halsen inatt, vakna till någon gång för att behöva snyta mig och hosta lite...och sedan när Marcus gick upp tyckte Elis att vi skulle göra det vi med, så vi gick upp han fick mat och sedan gick vi och la oss igen - fick sova till halv åtta...någorlunda utvilad idag, hoppas bara hostan tar och slutar oxå!

Blir ingen promenad till statoil idag utan jag postade hennes smycke igår istället, dock har jag 2 beställningar att fixa med idag så det ska jag sätta mig och göra så fort lillskrutt tillåter...Dessa kommer givitvis upp på smyckesbloggen sen! Vi ska annars bara ta det lugnt, så gött...om jag orkar ska jag åka och handla lite när Marcus kommit hem från jobbet...Ska känna efter i eftermiddag om förkylningen går åt rätt håll, annars är det nog lika bra att jag och Linda och barnen får ses en annan dag, men går det åt rätt håll så funkar det ju...ska höra med henne i em.

Nu blir det lite frukost för mig och snart lite Nan för Elis...Bjuder på ett kort på vår lille goding ♥!



tjingelingan på er

måndag 25 januari 2010

251 inlägg

har jag gjort so fare...det är en del...hehe..Mmm förkylningen har inte alls släppt utan jag känner mig söppig...men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon!!!

Nu ska jag umgås med la familja så so long så länge...

Jag har gjort ett kap!

Men ni får höra mer om det lite senare...bara det blir som jag vill ;) Kan säga att jag mår redan mycket bättre, snart har rinnsnuvan gått över till hosta, precis vanligt när jag får denna förkylning.

Nej nu blir det lite mer hängen ut på bloggen kika så får ni se! Tjingeling på Er!

Bus


Ja lite bus vid bordet när mamma äter frukost. Nu när jag fick sova en stund till mår jag mycket bättre :)

Rinn, täppt och ont

Ja så kan man sammanfatta min förkylning...det som igår började som lite ont i halsen blev till rinnsnuva, som delas med att näsan blir lite täppt oxå, varav det gör det svårt att sova....och nu känns det allmänt söppigt...lite huvudvärk med...så jag gick upp vid 5.00 och då vaknade Elis av mig så han tog jag upp och gav lite mat - lilla godingen åt allt 240 ml NAN...han kommer väl somna om om en stund och då kanske man kan följa han exempel om man nu kan somna om...Men förkylningen är ju av den typen jag brukar få så förhoppningsvis mår jag redan bättre som ikväll eller imorgon *hoppas*.

Vi får se vad dagen har att erbjuda..lite bus med Elis, det man orkar annars blir det väl liggande läge tills man mår bättre...Det jag har hoppas på i tidigare inlägg kanske jag får veta nåt om det idag...så vi får se...kanske berättar *hihi*

Nej nu tror jag att lillen sover,så då kanske man ska försöka sova lite ja med...

snörvel E

söndag 24 januari 2010

Blondie light


Ja jag trodde det skulle bli ljusare men det blev ändå rätt okej. Därav får ni se resultatet. Vad tycker ni?kram E

Blondie...

Har redan tröttnat på att va brunett, så nu är jag på g med blonda slingor - jag är nog mer en blond typ...*hmm* Kanske behöver klippa håret lite med...det växer som ogräs och jag tappar fortfarande rätt mycket...Vi får se. Men blont ska det bli...kanske lägger upp bild sen, det beror på hur det blir.

Marcus klaga på ont i halsen igår men jag kände ingenting, men nu...lite ont i halsen och näsan rinner...men men...det är så någon dag, sedan blir det bättre. Nästa vecka är rätt fullbokad, på tisdag ska jag leverera smycken till en tjej på statoil, på onsdag ska jag och Elis ut till Ölme en sväng, torsdag blir det besök på tummen, fredag ska vi ha Anna och Gustav som middagsgäster *gôr trevligt, det var ju ett tag sen* och på söndag är det smyckesparty...kul kul.

En av mina kusiner ska bli pappa snart, bf 31/1 ska bli spännande - dock bor ju han som typ alla andra av mina släktingar nere i skåne. Men man kanske få se en bild på miraklet, sedan den lill* är född. :)

Mycket som snurrar i huvudet på mig nu men ni *nyfikna* får veta tids nog...kanske...kanske inte...den som lever får se ;)

Kram E

Idag är det ingen vanlig dag...

Idag fyller min farmor 98 år....och jag hoppas att hon blir minst 100 år :) Hon betyder jättemycket för mig även om hon nu på de senaste åren är "lite" virrig. Men det får man vara när man nästan är 100 år gammal. *Grattis farmor på födelsedagen, jag ÄLSKAR dig*


annars kommer väl dagen flyta på som vanligt, Marcus är hemma så det blir väl lite familjemys och sedan lite pyssel för min del, har lite jag ska fixa. Lite senare kommer några nyheter inför smyckespartyt ut på bloggen...*ler*  kan ju inte hålla mig! Vi hörs!