lördag 19 mars 2016

What!!!

Alltså barnrum...hur ska man få de små liven att städa?! Jag vill kunna gå in i ta saker utan behöva va rädd att man skadar fötterna, snubblar...ja ni vet ;-)

Har försökt att plocka bort mycket men hur som helst hittar det tillbaka. En är bättre på att städa en den andra...hmm...nåt ska jag komma på för att storstäda ett/två barnrum i veckan tänker jag inte fortsätta med.

Så snart är mycket leksaker borta....

onsdag 16 mars 2016

Då så...

Har jag nu jobbat typ 2 veckor på mitt nya jobb. Det märks att det är heltid och att det var längesen jag jobbade det. Men det är kul, jag trivs med mina nya kollegor. Åh det är skönt att lämna allt när man kliver ut när man har slutat. Som det stod i tidningen så kommer Tummeliten fortsätta, dock inte med oss som startade det. Utan nya styrelse och huvudman blir 1/7 och då driver de som är personal det vidare. Blir bra för barn och föräldrar. Så än lite Tummelitentänk men inte alls som det var innan. Jag önskar de stort lycka till!

Annars rullar det på med jobb och familj. Var till doktorn med Elis om sfärocytosen och det verkar rätt ok så det känns skönt. Till påsk är mannen helledig så det ska bli skönt att få några dagar tillsammans <3 rå om varandra och bara ha det gött! Åh nya pass beställda till barnen så vi alla är redo för Rhodosresan som är senare i vår.

Strax bär det av till jobbet för en dag med lek och lärande!