fredag 18 november 2011

Då blev vi med XC90...


Japp idag var vi till Volvo och gjorde affär, om ca 1,5 vecka får vi hämta vår nya (begagnade -07) bil. Så gött! Stor, säker och dieselbil. Rätt nöjd ;) så nu ska vi nog fixa isofixbilbarnstolar till barnen eftersom bilen är utrustad med isofixfästen, mindre risk för felinstallering av dem.

Annars så har vi mor och far här, mycket trevligt! Och nu är det inte långt kvar till jul. Det är saker som händer varje helg nu fram till jul, så kul! Och eftersom jag ska åka till Alexandra i Sthlm nästa helg så får jag julfixa lite hemma i veckan och så klart fixa till v70 så den är grann när vi lämnar en den, kan säga att vi har varit riktigt nöjda med den! Men tror vi kommer bli lika nöjda med vår nya bil...

Leah stumpen bliv 4 månader idag och vi provade potatispure, hennes min var obetalbar ;) hehe. Hon fick kvällsmålet nu vid 20.00 så jag ska faktiskt krypa till kojs tidigt ikväll så natti på er!

onsdag 16 november 2011

Så det så...

Redan imorgon eftermiddag kommer mor och far, så nice! Men det blir lite flängande imorgon ändå, bara en bil så Marcus får hämta och köra oss till Elis dagis och jag får köra tillbaka honom till jobbet sen ska jag och Leah till Volvo så de får kolla vår V70 ( de skall kolla för varudeklaration eller nåt sånt) passar på och diskutera XC90:n då med, sen kanske en snabb sväng ner på stan, hämta Marcus hem, lunch, köra tillbaka Marcus till jobbet, sen iväg och få vinterdäcken påsatta och efter det hämta Elis på dagis, fullt ös alltså. Förhoppningsvis har mor och far kommit innan Marcus slutar jobbet se de kan passa barnen när jag hämtar honom och vi drar till Volvo för att hämta clion.

Det är en liten Elis som är nöjd nu när han vet momo och moffa redan kommer imorgon <3 får se vad det blir i helgen, Marcus ska väl fiska och ta med sig pappa om vädret är bra...får se vad vi andra hittar på, nåt blir det iallafall :)

tisdag 15 november 2011

Jahopp...

Snart är tisdagen över oxå, veckorna går fort nu...ska faktiskt till Ullared en gång till innan jul, blir najs att köpa lite julklappar där...i december ska jag dit. Så listan fylls på vad jag ska inhandla :)

Fick tyvärr inte syskonvagnen såld idag men det kommer fler tåg...

måndag 14 november 2011

...

Ny vecka och denna vecka känns fullspäckad, imorgon skall jag och Leah ut till tummen en sväng, revisorn ska vara där så lite jobb. Förhoppningsvis kommer en på eftermiddagen och kollar på syskonvagnen och jag får den såld och när Marcus slutat jobbet så ska vi till Volvo och se om det blir affär på XC90 vi kollat på, men tror det :)

Onsdag ska vi lämna i clion för service...igen...hämta den på tors och på fredag kommer mor och far. Nice nice...

Nej nu ska jag värma lite mat till Leah sen blir det kvällen för oss båda...gonatt...Zzzzz

söndag 13 november 2011

Fars dag...

Idag och Elis fick ge Marcus en farsdag present i form av en t-shirt med texten världens bästa pappa, så den kan ju han använda på jobbet :)

Svärfar, Marcus pappa Malte kommer hit sen så ska vi bjuda honom på lunch, trevligt. Sen måste vi åka ner med XC90 som vi lånade i fredags, tror jag är rätt sugen på att byta bil, men vi får se hur vi gör, det blir ju en lite större kostnad mot vad vi haft eftersom den är en SUV och dieselbil med fordonsskatten. Men den var underbar att köra och man kom så mycket högre upp, känns säkrare liksom ;)...

Annars så känner jag mig rätt utvilad faktiskt, vi gick och la hos vid 21.45 igår, då fick lillfjärta mat och tvärdäcka. Det gjorde jag med :) Sen vakna hon 4.44 och åt igen, sen vakna Elis till och fick ligga i vår säng och han tyckte vi skulle gå upp 6.30 så lika bra att göra det.

På tisdag kommer en och tittar på syskonvagnen så jag hoppas hon köper den men hon lät rätt sugen så förhoppningsvis :) passar bra för då har vi Anna och Ebba här med!