fredag 5 augusti 2011

BVC

Vad dagarna går fort...idag ska jag och lillsnuttan till BVC, ska kolla hur mycket hon gått upp sen tors förra veckan. Jag gissar på mellan 200-270 g för hon äter riktigt bra men kräks lite. Hon får ersättning och så pumpar jag ut mjölk, men det är på sista kvisten det med då jag hinner liksom inte...har ju faktiskt en tvååring här hemma med...eller snart, stora killen blir ju 2 nästa vecka...tiden går i rasande fart...ja vart har senaste året tagit vägen...det har gott riktigt fort...

Imorgon är det dop för kusinen Elias i visnums kyrka, trevligt! Ska snart boka lillsnuttans dop med, ska bara bestämma oss för vem som ska bli gudmor/gudfar, fast jag vet nog vem vi tar....;-)

måndag 1 augusti 2011

Redan 2 veckor...


Är vår lilla stumpa <3 Det känna riktigt bra att vara tvåbarnsförälder och Elis har börjat vänja sig att vara storebror, Leah är hans bebis säger han...mitt kejsarsnitt läker riktigt bra och jag bara längtar tills jag får lyfta mer än bara Leah för jag saknar att inte få lyfta upp Elis ur sängen på morgonen när han vaknat. Men en månad sa de så bara två veckor till :)