fredag 28 mars 2014

Vi tänder på

Grillen ikväll! Så himla härligt väder, solen skiner och det är riktigt skönt i solen. Har fixat allt för morgondagen och kalaset. Om ca 2 timmar kommer mor, far och bror :) trevligt!

torsdag 27 mars 2014

Det gör ont!

Här nu helgen efter en kväll på jobbet där vi fick en uppdatering om HLR, mycket nyttigt! Har fått tillbaka mitt nackont igen och det suger!!! Var till kiropraktorn idag på rasten och det knackilibrakade rejält, ska dit nästa vecka igen, men måste nog ta tag i mitt liv och göra så jag mår bra. Kanske dags att boka en massage! :)

Nu blir det sängen!!! Imorgon kommer mamma, pappa och brorsan ❤️ Vi ska fira att Marcus fyller 35! Godnatt!

onsdag 26 mars 2014

Örebro

Idag var jag och Anna på kurs i Örebro, spsm hade en kostnadsfri kurs med fem olika föreläsare. Det var intressant men det var två föreläsare som var outstanding. Den sista satt man som klistrad när han hade sin föreläsning och jag tror att nästan alla i salen hade tårar i ögonen när han tog upp lite tunga saker. Shit vad man fick sig en tänkeställare.  Att man duger som man, man är unik och man kan klara alla hinder. Man måste bara våga för att vinna! Man kan göra det omöjliga möjligt! Mikael Andersson hette han och vill ni veta mer goggla hans namn tillsammans med unlimited så kanske ni förstår lite av det jag skrev!

Nu ska jag sova inför sista arbetsdagen för veckan imorgon!