lördag 10 mars 2012

Magsjuka...

Elis vaknade inatt och hade kräkts och var jätteledsen. Det blev en gång till fast i vår säng. Sen fick vi gå ner och kolla på film mitt i natten och sängkläderna i tvätten. Några gånger till blev det, men nu hoppas jag han slipper mer! Usch för denna sjukdom! Hoppas vi andra slipper med!!!

fredag 9 mars 2012

Gaddad

Så här blev det och jag är skitnöjd! Visst gjorde det ont, men inte så farligt...

onsdag 7 mars 2012

Mina älsklingar ❤

Helt ok

Det gick bra hos doktorn idag, Leah var så duktig. Hon fick ta blodprov, de stack henne i fingret, då ryckte hon till men sen satt hon bara och log. Kan ju säga att de som tog blodprovet tar bara på barn så hela rummet var fullt med roliga saker hon kunde titta på...sen hos doktorn vägdes och mättes hon...hon är bastant dam, 9220 gram vägde hon och hon är inte 8 månader ens...men hon ligger bra på sin kurva och det är ju huvudsaken. Men om man jämför med räkan Elis som vägde 9,7 kg när han var 1 år så är det ju lite skillnad. Men barn är ju olika och tur är väl det!

Imorgon kommer mor och far, ska bli kul! Och förresten Leah har fått sin första tand :)

Karlstad idag...

Ja idag ska jag och Leah dit för att prata med doktorn som ska undersöka om Leah har sfärocytos, vilket jag hoppas hon inte har. Ett blodprov lär hon få ta också...fast hon är ju betydligt mindre än vad Elis var när han blev undersökt och han gillade det inte, så skönt att det görs innan hon är lika stor som han var!

Elis är på dagis när vi är Karlstad, han går ju egentligen inte onsdagar men han fick komma, så som tack baka vi muffins till dem som de ska få när jag lämnar Elis.

Imorgon kommer mamma och pappa och på fredag klippa mig och tatuera mig :) lite pirrig inför tatueringen men det blir nog skitbra!

måndag 5 mars 2012

Tänka sig...

Man kanske får det man önskar sig :) Lillan sov till 6.30 imorse. Hon fick bara välling och ingen NAN, dock samma mängd, så det kan kanske vara det som gjorde det...Fortsättning följer hur det blir...

Idag efter frukost tog jag och barnen promenad Ringvägen runt, är så härligt att röra på sig och att vågen går neråt förstås ;) sen efter lunch åkte vi till tummen en liten stund och Elis var jättenöjd att få vara ute och leka lite med barnen där...Imorgon blir det dagis igen och jag och Leah drar till Charlie och hälsar på, ska bli trevligt!

söndag 4 mars 2012

Promenad...

Oj vilken långpromenad det blev idag...vi gick först runt marieberg och sedan vägen ut till östervik och stadsbondgården...djuren var ute och det var en traktor på gården. Lyckan var total för Elis! Sen hem och städa huset...
Nu har Leah sovit utan nattmål sådär en fem/sex nätter på raken...(hoppas det fortsätter så) vi lägger henne mellan sju halv åtta på kvällen ger henne kvällsmål med halv NAN och halv välling när vi går och sover och hon sover då till 5.30....Jätteskönt, nu skulle jag dock komma på nåt som får henne att sova nån timme till, då skulle man va riktigt utvilad! Men jag är rätt nöjd med att hon sover natten...

Snart ny vecka, Elis ledig imorgon för han ska få vara på dagis när jag är till Karlstads barnmottning på onsdag, jättesnällt av förskolan att det var okej att han fick komma då! På tisdag ska jag och Leah kolla in Charlies nya crib och det ska bli kul att ses då våra kids ålder inte skiljer märkvärt....dock är det ju såklart större skillnad när de är små som Leah och Arvid men Elis och Elton ligger ju rätt lika i ålder :)

Sen en massa annat kul i veckan med!