fredag 22 juni 2012

Glad midsommar!

Vi önska Er alla en glad midsommar, hoppas på fint väder hela dagen, men som sagt vi bor ju i Sverige så lite regn blir det väl ;)

onsdag 20 juni 2012

En underbar dag!

Vi har haft strålande väder idag och livet är underbart! Dock vakna lillsnutta till vid 5.20 och ville ha välling, men hon fick det i sängen och sen gick vi upp vid 7.00 rätt okej ändå. Men idag har vi varit ute och lekt och badat så hoppas det blir 7.00 hon vaknar imorgon!

Imorgon kommer ju pappa Marcus oxå, det ser vi framemot ❤! Tycker det är så underbart att vara i vår stuga mitt i landsbygden i mörkaste Småland ;). Att vi har en bondgård bredvid med massa kossor gör det ändå mysigare... När bonden var verksam när jag var liten kändes det som man levde i en Astrid Lindgren bok, helt underbart!

Hoppas att Elis gillar det lika mycket som sin mamma, men det tror jag :) nu ska jag umgås med mor och far då jag lagt knoddarna! Och måste säga att det är mycket lättare att lägga lilltrollet nu, så gött!

tisdag 19 juni 2012

Vi har det bra!

Fast vi saknar pappa Marcus lite ❤.... Elis är så nöjd att vi är i stugan. Han har så kul, lite nya leksaker blev det idag och igår handla vi lite fina kläder till barnen på rean. Och att lillplutta sover till 7.00 på morgonen är ett stort +! Ganska stor skillnad på 5.00 och 7.00 ;)

Fast jag tror det har att göra med att hon upptäcker världen nu...hon reser sig upp mot allt, klättrar och stökar, jag blir inte förvånad om hon går innan hon fyller 1 år. Så vi får hoppas på att det med sömnen håller i sig! :)

Mitt nya "sommar" hår... är ni nåt nyfikna?! Jag permanenta mig...så lite smått småkryllig är jag :) bild kommer...kanske ;)

Nu ska jag låta John blund strö sömnpulver i ögonen på mig, så. Godnatt på er!

måndag 18 juni 2012

Leah ❤

Blir 11 månader idag, bara 1 månad kvar till 1 år, tiden har gått riktigt fort! Hon kryper som attan, ställer sig upp mot allt och försöker förflytta sig när hon står vid olika saker. Nu gäller det att va med hela tiden, fast måste säga att hon är otroligt stadig och har bra balans. Tror gåvagnen får plockas fram åt henne när vi kommer hem!

Moas student var riktigt trevligt och rätt tur med vädret, mest soligt fast med lite blåst, nu får vi hoppas på fint väder till midsommar!