lördag 18 augusti 2012

...

Tiden går och nu till veckan går Elis sin första vecka på förskolan efter semestern...hela 7 veckor har han varit ledig ❤. Sen efter det börjar Leah sin inskolning och jag börjar snart jobba, fast det är ju redan nu lite förberedelse innan jobbet startar, möten, samtal och schema som skall fixas...men det skall bli gött att jobba igen...har inte alls samma ångest som man hade med första barnet.

Imorgon skall jag över till Karlstad och handla lite...skall få det ordnat och fint här hemma innan jag börjar jobba :)

torsdag 16 augusti 2012

Total failure...

Elis och jag baka muffins innan, de blev goda tror jag...Elis har smakat, men sen skulle jag göra frosting, den blev god, fast Elis gilla inte den...choklad med kaffesmak. Det som då inte funka var när jag skulle ringla på det lite fint på muffinsen...så det fick bli utsmetat...inte så snyggt men gott hoppas jag :) Får se i eftermiddag när Anna och Ebba kommer förbi för att fira att mina små fyllt år båda två...

onsdag 15 augusti 2012

Lite blandat...

Var i väg med Leah till Karlstad sjukhus i måndags för att vi skulle ta blodprov för att genetiskt se om hon har sfärocytos som jag och Elis. Med Elis var det hemskt när de skulle ta dessa blodprov men med Leah tog det 20 minuter och ungen var typ lugn hela tiden. Så gött, nu hoppas vi bara att provsvaren visar att hon inte har det!

I tisdags träffade vi Charlie och Arvid, gick en runda på stan och luncha. Mycket trevligt!

Idag har vi varit på tummen typ hela dagen och lekt. Kul kul!