fredag 3 januari 2014

Ikea

Det blev en tur till ikea idag, med mamma och kidsen. Åt lunch där och köpte lite småplock. Blev nya täcken till barnen, var rea så det blev ett bra pris :)

Sov länge idag med så frukosten åt vi vid 10.30...ska väl ta och njuta att vi får sovmorgon nu när vi ändå är lediga ;)

Tidiga mornar blir det ju snart ändå...

Nej nu får det bli nåt...blir fajitas lite senare...så kanske packa upp barnens nya täcken....tjingelingan på Er!

torsdag 2 januari 2014

Trevligt!

Ikväll har jag haft lite tid att sitta och prata med mamsen, det värmer i hjärtat att bara få sitta och prata ❤️. Barnen somna relativt tidigt mot tidigare dagar ;)

Nu blir det kvällen och imorgon är en annan dag...

Nåt kul ska vi nog hitta på :)

onsdag 1 januari 2014

Första dagen...

På 2014, vi hade en trevlig och mysig nyårsafton. Vi åt gott, drack gott och bara hade det trevligt tillsammans!❤️

Får hoppas att det blir ett bra år, men det tror vi på! En del förändringar kommer nog ske, men det blir bara till det bättre får vi hoppas!

Lite trötta har vi allt varit idag, men ledig några dagar till och de ska vi njuta av ;) nu när äntligen nackvärken släppt!

Kiropraktor imorgon igen, men det är nog bra :) sen mys med barnen och mormor ❤️



måndag 30 december 2013

Åh herregud!

Var till maxi nyss och handla till nyår och veckan, jag och resten av kristinehamn...har faktiskt gjort fynd ;) Köpt fodrat regnställ till Leah för nästa höst och vanligt regnställ till Elis strl större, skulle ha kostat 848:- men jag köpte de båda för 298:- bra pris :) fint det maxi ;)

Idag var en riktig segdag....vi åt frukost kl 12.00, Leah och Marcus sov till 11.00 så snart blir det kvällsmat här. Var ju duktig och åkte till jobbet redan igår och fixa det som skulle göras så då kunde dagen segas...men hunnit städa och handla så hunnit med det jag skulle ändå!

söndag 29 december 2013

Dripp dropp...

Vad vädret är tråkigt!! Inte mycket man kan hitta på med kidsen...regn och blåst....Dock var vi på lek och luft en stund nu på förmiddagen, det uppskatta de båda två. Fast de blev rätt slitna av det.... Kanske får bli lite bak eller nåt...

Imorgon ska jag fixa lite på jobbet, det måste ju göras fastän man är ledig. Men gå upp i tid så har man dagen åt roligheter ändå ;)

Sen fixa här hemma lite till nyår, mor och far kommer ju och så syrran med familj. Blir kul och go mat blir det med :)
Till förrätt blir det halv hummer, huvudrätt älgfile med mandelpotatisfluff och nåt göttit till och till efterrätt drar vi till med klings dinetårta. Gott!!!

Nej nu får vi ta och hitta på nåt!!!