onsdag 8 maj 2013

Utvecklingsfas

Eller vad?! Jo det är så att lilla pluttan inte vill sova om kvällarna....allt funkar fin fint tills vi säger godnatt och har tagit två kliv ut ur sovrummet. Då blir hon jätteledsen. Har ju liksom funkat hur bra som helst och både barnen har typ somnat på en gång. Detta börja för typ en vecka sen. Ibland somnar hon inte förrän runt nio på kvällen. Fast trots detta vaknar hon mellan 5.00-6.00 på morgonen. Man blir ju aptrött själv också. Borde vara någon utvecklingfas men jag vet inte. Hon är lugn så länge man är hos henne. Sen sover hon ju inte mer än 1 1/2 h lunchvila åh det tror jag hon behöver...någon som har ett tips eller två?! ;)

Annars rullar allt på som vanligt...köpte en grej via nätet, företaget hade gjort fel och jag maila dem. Detta företaget har otroligt bra kundservice, de fixa det de gjort fel och bad hemskt mycket om ursäkt och fixa allt med returen av deras vara. Ja så är det ett bra företag ska va, då återkommer man gärna som kund!!!

Ska buzza lite idag med duplot som vi fått testa via buzzador. Återkommer nog med ett inlägg senare om det! Strax jobb, så lämna barn och sen tillsyn av en sak idag på jobbet, men det går nog finfint!

söndag 5 maj 2013

Solen

Har lyst på oss idag - så härligt! Kortvecka nu, bara 3 arbetsdagar för jag är ledig på fredag! Åh i helgen ska vi på dop, Lilly ska döpas och jag är hennes gudmor <3

Lite utefix och lek i sandlådan har vi hunnit med idag.