lördag 14 december 2013

Mosters ❤️

Fyller 1 år idag! Grattis på dig Lilly!!!

Tänk bara 10 dagar kvar till julafton, men alla julklapparna är klara så gott som. Nån liten till, men det är lättfixat :)

Ska till frisören imorgon, får se om det bara blir topparna eller om det blir en helt ny frilla. Ja vi får se....sen får se om vi fixar gran eller om det blir nästa helg. Tror mer på nästa helg, vill ju inte att den ska barra massa ;)

Sen har mina bruna boots pajat, typ hela sulan släppte på den ena dojan. Var över till Karlstad för att reklamera men de skickar skorna alltid till skomakarn en första gång, ja är ju inte nöjd efter det får jag reklamera. Ja de var ju inte gratis, så syns det att de är "lagade" kommer jag reklamera!

torsdag 12 december 2013

12:e dec

Halvvägs mot julafton, ju nu går det fort. Har ju haft snö men nu är den typ helt borta...tror inte det blir en vit jul, men skit samma, börjar ändå få lite julkänslor ändå.

Ska ta tag i att slå in alla julklappar och se om det är nåt litet till man får skaffa.
Men först jobba och sen kvällsmöte. Imorgon är det lucia så det blir till jobbet imorgon em. Det är så mysigt så genom det får man lite julkänslor med.

Ikväll kommer mor och far, eftersom vi inte åker till Lillys 1 årskalas är de underbara och kommer hit innan de åker till syrran. Så både födelsedagspresenter och julklappar får de med sig!

söndag 8 december 2013

Så var helgen över...

Vad snabbt helgen går, redan 2:a advent med...nu går det fort fram till jul. 

Äventyret med personalen var mycket uppskattat, vi skrattade mycket, åt gott och hade det trevligt!

Jag får börja veckan med att vabba, lilla hjärtat hade feber i fredags och sen har hon fått blåsor i munnen. Vi tror höstblåsor, för hon har prickar på ett annat ställe med. Det är inte smittsamt men hennes allmäntillstånd gör att hon inte skulle orka med en heldag på förskolan. Så hoppas på förbättring imorgon!!

Mysigt med snön, nu får vi hoppas att den får ligga kvar så vi får en vit jul. 

Nu blir det fortsättning på Johan Falk filmen, så vi hörs ;)