lördag 11 december 2010

Utelek!

Här åker Elis i pulkabacken med sin pappa och oj vad han tyckte det var kul! Dock så är filmen åt fel håll, så ni får vinkla huvudet lite...;-)


En liten bild på charmtrollet i pulkan med!

Tror det...

Får bli lite utelek med Elis idag! Bara -1 än så länge...så lite pulkaåkning tror jag vi ska prova på!

Bara jobb i 7 dagar till sen lite julledigt! Härligt!

Klar med julklapparna, nu ska de bara slås in...och jag brukar välja ett tema varje år på julpappret och även så i år...ni ska få se sen!

Så utebus med hjärtat sen blir det fixning med saker här hemma!

torsdag 9 december 2010

Äntligen helg!

Mmm njuter nu är man ledig i tre dagar...så gött! Alltså dagarna bara går på och snart är det jul...kan säga att jag längtar lite...ska bli gött att träffa mina nära och kära...

I helgen får vi se vad som blir, behöver nog ta en svänga på stan och fixa de sista julklapparna...kanske hinner det imorgon.

Ska väl kolla lite av mina smyckesbeställningar och maila och beställa hem lite...det är många som vill ge nära och kära ett smycke med budskap så här i juletid har jag märkt!

onsdag 8 december 2010

Nattning pågår...

Sitter i Elis rum, har precis läst saga för honom och nu har jag släckt lampan och vi lyssnar på band med bröderna lejonhjärta...Skulle kunna smita ut och så somnar hjärtat, fast jag gillar att sitta och lyssna på Elis en stund. Man varvar allt ner lite själv också.

Ska fixa lite med julklappar nu en stund och sen ska jag slå ner rumpan i tv-soffan och bara va...det är gött det med...

Imorgon blir det kortdag...sen har vi helgen...så gött!

tisdag 7 december 2010

Idag är ingen vanlig dag...

Idag fyller min brorsdotter M 17 år - Grattis till dig hjärtat och jag hoppas du haft en bra dag!

Annars har jag jobbat idag och nu har man bara 2 arbetsdagar kvar på veckan känns gött...i helgen kanske det får fixas lite julklappar, de sista, för jag är nästan färdig *känns gött* Sen ska de bara slås in...hoppas på lite mildare väder så man kan vara ute och njuta av snön...lite svårt med -15 tycker jag, Elis gillar det inte riktigt...

Hur är vädret hos Er? Vi har ju som sagt j*vlari kallt här...

måndag 6 december 2010

Snart jobb...men vill ge er en uppdatering för ikväll orkar jag nog inte...det ska lagas mat, läggas barn och fixas lite smyckesbeställningar sen vill jag nog bara slappa...så det så ;-)

Tycker att tiden rullar på så fort för det är verkligen snart julafton och snart har vi 2011 här som jag tror blir ett riktigt bra år :-) eller vad tror ni?!

Jaja nu ska jag fixa till mig för snart är det jobb som gäller.....

söndag 5 december 2010

Prickig korv...

Har en man som är helt prickig...tydligen en allergisk reaktion på penicillinet som han ätit...Fick åka upp till jourmottagningen och få nytt penicillin och antihistamin både flytande och i tablettform. Hål på sin högra trumhinna hade han tydligen med...vore ju bra om man mår bra till jul iallafall ;-)

Lite trött och så...

Men så känns det väl när man sovit för mycket oxå...kom i säng vid 22.15 igår och fick sova till 7.45 så man borde ju vara utsövd men jag känner mig bara seg...kanske vilar middag med Elis sen om jag inte piggnat till tills dess :-)

Måste kolla igenom vilka julklappar jag måste införskaffa med, det är inte många kvar iallafall och det känns rätt gött! Elis har så mycket leksaker så jag hoppas att de andra köper kläder till honom i julklapp strl 86 har han räkan, kan fortfarande använda vissa i strl 80 men 86 är det jag köper till honom nu!

På tisdag fyller min brorsdotter M år så vi får se vad hon ska få...hört nåt litet önskemål så det kanske blir nåt sånt vi får se....