lördag 11 augusti 2012

Produktiv dag!

Idag och männen varit och fiskat hela dagen och vi brudar och Elis drog över till Karlstad. Kolla på ny vagn till Leah, först på barnens hus. Sen drog vi till ikea och käka lunch. Sen for vi iväg till Köpabarnvagn vid Hammarö, där jag till slut köpte Leahs vagn. En scooter S och en åkbräda. Så nu ska jag sälja den röda trehjulingen vi har...

Vi åkte förbi lager 157 där det blev en Svea tröja/tunika till mig...ikväll blir det hemmagjord smörgåstårta som mamsen gjort...det är Mumma det!

fredag 10 augusti 2012

Idag är det ingen vanlig dag...

Idag är det Elis födelsedag! Hurra, hurra, hurra! Vi började dagen med ett ge Elis frukost och paket i sängen. Men han sov så hårt att han tyckte det var jobbigt att vi kom och väckte honom. Så vi fick ta med paketen och mackan ner och då kom han igång! Han gilla alla sina paketet, typ...han fick en Barbie Ken och då sa han - vill inte ha....den fick han inte av oss då, men jag tyckte det var rätt kul eftersom han verkligen sa vill inte ha...haha...

Tror Elis har uppskattat sin 3-årsdag och att han är nöjd...Bjuder på bilder från dagen...

torsdag 9 augusti 2012

Mammas stora ❤

Blir sängen strax! Älskade Elis blir 3 år imorgon, om Leah vaknar tidigt, som hon säkert gör, så ska vi sjunga och ge Elis frukost i sängen med paket om han inte har hunnit vakna innan...

Idag kom ju mor och far och igår kom brollan med fru. Mycket trevligt! Dock åker bror och Minna hem imorgon men då kommer syrran en sväng oxå. Kul!

Så god natt på er!!!

tisdag 7 augusti 2012

Lek och bus

Igår var vi hos Madde och barnen och lekte, Elis tycker verkligen det är så kul att va där. Så när vi skulle åka hem var han sur och grinig och sa att han ville bo där....

Idag ska vi dra till tummen för lite lek, sen får det nog bli lite städning och tvättning i eftermiddag! Har beställt jättesöta kläder till Leah som kommer på onsdag, bild kommer då. Nu är det dags att fixa frukost åt hungriga barn, vi hörs!

söndag 5 augusti 2012

Anonym...

Hade ett inlägg ( som jag tagit bort om ni inte hunnit läsa det ) där jag frågade vad ni tyckte om min nya utformning på bloggen. Det var en som lämnade en kommentar att "den suger" och det var en anonym...Kan man inte stå för det man tycker kanske man inte ska lämna nån kommentar?!! Själv skulle jag aldrig kommentera utan att berätta vem jag är oavsett om den är positivt eller negativt som jag skriver. Löjligt! Men då vet jag ju iallafall att en tycker att den suger ;) fast jag är rätt nöjd själv...så den kommer bestå...orkar man inte läsa så slipp då!

Vardagslunk...

Då börjar mannen jobba imorgon igen och för mig är det lite mer än 1 månad kvar...har fortfarande semester sen lite föräldraledigt innan jag börjar. Ser faktiskt framemot att börja jobba igen.

På fredag fyller Elis 3 år, tiden går fort när man har roligt :) mor och far kommer hit då och tidigare i veckan kommer bror och fru.

Ska ta tag i lite saker nu till veckan som måste fixas. Lite olika samtal som skall ringas...

Imorgon blir det bus med Eila och Elias!