lördag 28 december 2013

Sjusovare :)

Rätt gött med ledigheten, vi sover till 8.30-9.00 varje dag, men sen är ju barnen upp lite längre än de brukar...får snart börja gå upp tidigt igen...så vi vänder rätt det ;) fast de börjar inte förskolan förrän den 8:e så ledigt ett tag till :)

Mannen är hemma idag och Elis tjatar om lek och luft, så vi får se vad det blir....

Nåt får vi göra iallafall!

fredag 27 december 2013

Vad blir det?

Ja idag är mannen och fiskar lax, får se vad vi andra hittar på då...blev lek och luft igår, men jisses vad folk. Det var nån fotbollscup där med. Åh de stora grabbarna körde sitt eget race. Så det blev lite drygt en timme där, ville inte ha helt tillplattade barn. Men det blir nog nån dag till fast inte när det är fotbollscup samtidigt. 

Har hittat lite på rean till barnen, pomp de Lux hade 50% på allt så hela outfiten på bilden blev det till prinsessan ;) så gulligt!

Flera lediga dagar till, så nice, bara det i nacken släpper snart!!! Är bättre men inte bra! 



torsdag 26 december 2013

Tjatar lite...

Men vad f*n är det med min nacke...det går ju inte över!! Ont ont...voltarengel ska smörjas in och alvedon ska jag knapra på idag med....söpp!!! Tur att man är ledig!

Ja julafton var hur trevlig dom helst, god mat, tomten kom och barnen vart glada för sina klappar. Vi fick bra saker med! Åh Elis sa till tomten när han kom, hej jag heter Elis, jag har varit snäll, får jag bajsspelet av dig ;) åh det fick han ;) Goa unge ❤️

Får se vad det blir idag, nåt får vi allt ta och hitta på!! Om det blir lek och luft eller om det blir att gå på rean nånstans. 

måndag 23 december 2013

Ja då så...

Är det julafton imorgon, barnen kommer nog tycka dagen är kul! Vi ska börja dagen med julklappsjakt. Tomten kommer att ha varit här och lämnat 2 paket i kaminen och 2 har han gömt någonstans. Så det blir kul. Sen börjar folket dyka in runt 10.00-10.30, vi ska ordna maten tillsammans och bara ha en härlig julafton. Julbord runt 13.30 sen blir det väl Kalle Anka vid 15.00 och vem vet, tomten kanske kommer därefter ;) mycket mys ska dagen bestå av iallafall. 

Åh min nacke har jag fortfarande ont i... Det suger. fett! Men det blir väl bra snart hoppas jag! Åh sen har inte pengarna för de reklamerade skorna kommit in än, men det tar väl 3 bankdagar...så har ja de inte till 30 dec, får det bli ett litet samtal ;)

Nu ska "tomten" gömma paket....så får se om barnen hittar dem imorgon ;)