lördag 4 augusti 2012

Mina ❤

Mina älskade små ❤ hittade en app till telefonen där man kan lägga flera bilder på en...

torsdag 2 augusti 2012

I rudskoga

I eftermiddag ska älskling en sväng över till villingsberg för att fiska och i förmiddags drog jag och barnen till Madde. Elis och Eila leker jättebra! Så gött! Och fint väder har vi oxå :)

onsdag 1 augusti 2012

Hemma!

Igår åkte jag själv till syrran i Göteborg , Marcus och barnen fick vara kvar hemma. Vi åt min favoriträtt kyckling med ris och curry och det var så himla gött! Idag var vi en sväng i hennes butik och sen åkte vi in till city där vi gick i några affärer...Jag köpte mig en ny väska, en svart snygg en ;) samma märke som min fina plånbok...:)

Tänkte visa er en bild på min nya frisyr...vad tycks? Jag är nöjd i allafall :)

måndag 30 juli 2012

Då var det klippt!

Nästan nyss hemkommen från frisören. Jag har klippt mig kort :) så nöjd! Fått bort det slitna och kan välja att ha det rakt eller med lite lockar om jag inte fixar till det.

Får se vad dagen innehåller, ska kanske umgås lite med Anna och Ebba idag i eftermiddag, får se vad vi hittar på...

söndag 29 juli 2012

Vi får se...

Vad dagen har att erbjuda....natten var hemsk, Leah vakna 2.15 och väckte Elis som inte somna om förrän typ vid 4.15. Tur för mig gick Marcus med Leah när hon vakna vid 6.00...Elis och jag gick upp runt 9.00 fast nu har Leah och Marcus sovit typ 1 1/2 h så förhoppningsvis orkar vi hitta på nåt...får se.