lördag 8 februari 2014

Villingsberg

Vi var där idag och utfodrade rådjuren med hö, vår förhoppning var väl att vi skulle se några djur. Elis pratade om att vargarna bor i skogen och visst det gör dem. För vargspår det såg vi, fast inga djur.

När vi kom hem sen var jag duktig och gick mina 30 minuter på löpbandet...de går fortare för varje gång ;)


fredag 7 februari 2014

Vi får hoppas...

Ja jag har börjat träna, ja eller gå på löpbandet minst en halvtimme. Går minst 2,5km och ska försöka gå 4 gånger i veckan. Det blir ju en mil i veckan i sådana fall ;) och så gör jag plankan, 30 sekunder igår och 1 minut idag. Ja det är bara att köra på för då blir det en rutin och man vill inte vara utan det.

Nu hoppa in i duschen, sen laga lunch till älsklingarna!❤️

onsdag 5 februari 2014

Onsdag

Och bara en arbetsdag kvar den här veckan, kortdag och sen möte på kvällen imorgon. En hel eftermiddagen med juvelerna imorgon. Det får bli lek och annat kul!

tisdag 4 februari 2014

Shoppat...

Lite på H&M online, det blev två sommarklänningar och en cool tröja med en hund om halsen till Leah, åh en dinosaurietröja, byxor och T-shirts till Elis och ett par mjukisbrallor till mig själv, som såg ut lite som jeans. För softpants is the shit ;)

söndag 2 februari 2014

Kusinbus

Det blev en tur till rudskoga i eftermiddags, kusinerna fick busa och Marcus hjälpte Madde och Pasi med ett större akvarium, så snart har de fiskar med. Jag glömde telefonen hemma och oj vad konstigt det kändes...men bra man får sig en tankeställare vad man pysslar med där telefonen och nu får det nog bli att man lägger ifrån sig den med ljudlöst och bara är lite oftare ;)

Som nu ska den få vila till barnen har gott och lagt sig!

Redan söndag...

Ja helgen gick fortare än jag trodde, men som sagt fyra arbetsdagar sen helg igen. 

Mor och far är ju framme och idag FaceTimea jag en stund med mamma ❤️ Riktigt bra att wi-fi / internet finns. Med tanke på hur långt borta dom är.

Nej nu ska jag bygga högt torn med duplo med Leah så jag kanske skriver mer senare...