lördag 29 september 2012

En bra sida!

Det finns en bra sida på nätet där de ger en bra mycket bättre priser på deras varor. Som t.ex jag köpte för nån dag sin vinterskor till Elis, skinnfodrade och ull inuti från Vincent shoe, nypris 599:- och de kostade 179:- och då jag hade en 100:- rabatt på mitt första köp blev priset 148:- med frakt. Vill du att jag ska tipsa dig lämna din emailadress så tipsar jag!!! De kommer nya kampanjer varje dag. Det finns för herr, dam, barn, elektronik och interiör. De senaste kampanjerna har varit Vincent shoe, just cavalli, Champions som stödjer rosa bandet bara för att nämna några :) som sagt lämna din mail så skickar jag en tipslänk!

fredag 28 september 2012

Nya brillor!

Och så har jag blivit ljusare i håret, syns kanske inte så väl på kortet, men nu är jag inte svarthårig längre :)

onsdag 26 september 2012

Idag så...

Kom glasögonen! Mycket nöjd, åh när de bara kostade 372:- kanske det får bli nåt par till ;) vi får se... Bild kanske kommer...

Sista jobbdagen imorgon för veckan fast den blir lite längre, men det är gött att tjäna in lite komp. nu blir det sängen, gick ju upp 5.15 imorse! Godnatt!

söndag 23 september 2012

Söndag...

Vad veckorna går fort...Snart ny jobbvecka igen...Kan säga att det är riktigt gött att jobba halvtid, visst man får mindre i lön men tar ju ut resten föräldraledigt så lite pengar kommer det ju in ;) Om 4 veckor drar jag och Anna till Ullared för lite julklappsshopping bl.a. Ska bli kul!

Ikväll gör vi ett nytt försök att låta Leah sova inne i Elis rum, hon har ju sovit så bra nu, från 19.00-7.00 så hoppas det fortsätter så och att hon sover lika bra därinne!

Hoppas glasögonen kommer imorgon, ganska nyfiken om de passar eller inte, men hoppas de passar bra!

Har knappt sett min man i helgen, först har han fått jobba extra fre och lör för att det behövdes på jobbet sen idag var han och fiska heldag. Det fick gött med fisk, så regnbåge till middag nån kväll till veckan :)