lördag 8 maj 2010

Skaldjurssoppa

Ja det lagar jag idag, fick tipset av Anna...receptet kommer från halv åtta hos mig och jag tror det kommer smaka prima! Tar mig nog ett glas vitt till :-)

Har vart dålig med uppdatering, men Elis tar all min tid så man hinner inte riktigt med...Sen när han sover på kvällen vill man ha lite egentid och då har jag inte satt bloggen i första hand. Men ska bättra mig lite ;-)

Idag har jag försökt fixa lite på baksidan men Elis tyckte bara det var skoj en stund...sen fick vi gå in och leka istället det gilla han bättre!

Nu ska jag fortsätta laga soppa!Puss

torsdag 6 maj 2010

Godmorgon!

Idag ser det ut att bli en härlig dag! Solen skiner och mitt humör är på topp! Gick morgonpromenaden som vanligt, dock blev den lite kortare än vanligt. Men det är ju tråkigt att gå samma hela tiden... Vågen går ju neråt och det är ju det jag vill så... :-) I eftermiddag ska vi till tummen sväng ska bli nice, ska lämna lite kläder till Pia, jag har rensat ut lite av det jag inte använder och då är det ju kul om det kommer till användning, så vi får se vad hennes dotter säger...

Nu blir det frukost för mig och gröt till lillen....oj vad han kryper nu...stora killen!

onsdag 5 maj 2010

Jag är med och tävlar!

Man kan vinna denna fina klocka
Var med och tävla du också!

Glömde berätta...

Lilleman har blivit en stor kille nu, igår kröp han först fyra kryp sen lite senare kröp han fem, så snart är det full fart här hemma...*mamma är stolt*

Ser ut och bli en härlig dag!

Mmm får hoppas det ;) Elis sover fortfarande men han vaknar nog om en liten stund, då ska han få NAN sen bär det av på promenad ringvägen runt...Igår hade jag ju Ulrika och barnen här så det blev lite kakor så nu måste jag ut och gå bort dem! Vill ju så gärna gå ner lite till, jag känner ju på kläderna har jag har gått ner, men det finns ändå lite till som jag vill ha bort!

Är glad för jag ska få träffa mina nära och kära en sväng nästa helg - ska bli nice! Sen ska jag ju jobba lite nästa vecka oxå, får höra med Anna idag hur barnens schema ser ut för veckan. Vi ska nog promenera över till henne en sväng i eftermiddag...Snart ska hon på UL spännande, jag vet själv när man skulle iväg på det, man var nyfiken exalterad och tyckte det var spännande...Man såg ju den lilla krabaten då...tänk att det var lille Elis som var där inne ;) Min goa lilla grabb!

Det börjar snart dra ihop sig till resa, bara 26 dagar kvar och det kommer gå skitsnabbt så vi är snart där - ska bli skönt att få glassa i solen, men oj vad jag kommer sakna min lille Elis - Fast han har det ju bra hemma med sin pappa...Nu hör jag att lilleman har vaknat så bye bye...

tisdag 4 maj 2010

Har mycket att skriva om...

Men just nu är jag inte riktigt motiverad till det :P

måndag 3 maj 2010

Dagen har gått i ett...

Jajamensan...Började dagen med promenad, gick 8158 steg sen hem käka frulle - köpte nybakade frallor på vägen hem, kan säga att det var riktigt mumsigt...Efter lunch gick vi ner på stan och fixa lite, sen blev det järnvägsparken där Elis fick prova att gunga lite 4863 steg till ;)...sen hem och fixa lite och nu är det redan kvällen...vart tar dagarna vägen....?!

Imorgon ska vi till Linda och vi ska promenera som vi gjorde sist och bara umgås, trevligt! På eftermiddan kanske Ulrika och barnen kommer, hon ska hämta babyskyddet vi lånade så jag har fixat en liten present till henne/dem...Trevligt det med! Alltså att de kommer oxå ;)

Annars går livet på som det brukar....måste bara berätta - nu har jag fått spärra mitt andra bankkort för jag upptäckte nån konstig summa som skulle dras...hmmm...vad är det här!

Nu ska jag steka ägg till älskling, så god kväll på Er!

söndag 2 maj 2010

En helt vanlig dag

Ja idag började jag och Elis dagen som vi brukar, dock lite tidigare än vanligt.... Marcus skulle ju fiska så vi vaknade typ samtidigt som han...Gick ringvägen runt 8158 steg blev det....vid sju på morgonen kom vi iväg....Sen har vi handlat, städat och tvättat-ja man måste ju göra de tråkiga sakerna oxå :P

Marcus och Malte fick tre fiskar, kul för dem!Nu sover lillskrutt och jag och Marcus glor väl lite på tv nu en stund...