lördag 4 december 2010

Julgala...

Ja igår var vi är Karlstad på Blue Moon bar på Julgala och jag tycker väl att det var sådär...förra året var det ju bara så mäktigt! Men rätt så bra artister i år, Rongedal, arvingarna, Elin Lanhto eller vad hon heter, E-type ( fast den sistnämda kan ju egentligen inte sjunga :-/....sen några jag inte kan namnet på. Vi hade bättre platser i år, precis vid mittscenen där de går ut och sjunger, fast det smolkades av fyllon så blev så påflugna mot artisterna precis framför våra platser så vi inte såg nåt...det var väl mest vid e-type framträdande, tycker ju faktiskt att vakterna skulle plockat bort dem, visst kort kan man gärna ta på sin idol, men vi hade faktiskt betalt bra för våra platser och då ska vi kunna se oxå....ja en liten suris är jag, men det står jag för!

Nu är det bus, städ och lek med Elis....Marcus är och fiskar....så nu ska jag fortsätta med det!

torsdag 2 december 2010

Morgonstund har guld i mun...

Uppe tidigt idag...ska man hinna skrapa bilen, ge Elis lite gröt innan dagis 6.30 (så han står sig till 8.00 då de serverar frukost på dagis) ta på massa kläder ja det är -19 ute så måste man gå upp i tid...ska ju hinna ta hand om mig själv med ;)

Ida är det kort dag och det är skönt det...och idag ska jag och Anna, Elis och Ebba hitta på en sak...kanske skriver om det imorgon eller ikväll får se...

Tiden tickar på och snart är det jul, det kommer bara säga svosch så är det julafton. Min brorsdotter L ska ha barn 24 december är det beräknat, så jag hoppas hon föder snart så man kan snosa bebis när man kommer ner...eller att hon går över till 2011...ska bli kul att träffa dem i allafall...

Nej nu måste jag nog kolla till bilen om det snön/isen är smällt tillräckligt och väcka min lilla älskling, ha en bra dag på ER, för det ska jag!

tisdag 30 november 2010

Vilken dag...

Vi var i Karlstad i dag för att Elis skulle ta blodprov för att kolla om han har spfärocytos, vår ärftliga sjukdom på min sida...ja det var ingen rolig upplevelse. Elis blev så hysterisk så de fick ge honom lugnande och då hade de ändå haft emlakräm på 4 ställen...Sen blev det ju så att de fick sticka honom 5 gånger för innan dess så kom det typ inget...men så lyckades det och de fick det de behövde men oj vad jag tyckte synd om mitt lilla hjärta <3 så nu hållar vi tummar och tår att han inte har denna sjukdomen!!!

Lång dag imorgon och varit uppe tidigt imorse så nu blir det faktiskt kvällen här! Godnatt på Er!