lördag 1 september 2012

Om 10 dagar.

Så börjar jag jobba! Känns bra och spännande. Nästa vecka ska jag lämna Leah på förskolan men finnas tillgänglig så klart om de behöver ha tag på mig :) men det går nog alldeles utmärkt med Leah. Elis har blivit väldigt mammig nu under Leahs inskolning så vi får se hur det går att lämna honom...

Barnen har iallafall ett riktigt bra schema nu under hösten, så de får en bra mjukstart :) Marcus jobbar bara 80% nu under hösten så visst vi får mindre pengar in, men jag tror vi klarar oss ändå ;)

Igår kväll drog jag till bergvik och shoppa loss lite...blev lite kläder till båda barnen och mig själv! Trodde dock att det skulle varit lite folk, då det var fredag kväll men oj vad jag bedrog mig...det var mycket folk...fast strax efter 18 försvann många.

onsdag 29 augusti 2012

Trivs som fisken...

I vatten. Leah är en förskoletjej ut i fingerspetsarna :) Hon bryr sig inte alls om mamma. Det kanske kommer en down när jag väl börjat jobba eller så gör det inte det heller...skönt är det att det går bra!

tisdag 28 augusti 2012

Så här...

Blev döskallearmbandet :) jag är nöjd, kommer bli väl använt!

måndag 27 augusti 2012

Det gick bra...

Första dagen på inskolningen, blir nog en förskoletjej av Leah med ❤

Efter att Leah sovit middag hemma, åt vi mellis och drog sen ut till tummen för lite lek :)

Första inskolningsdagen

Ja idag börjar Leah förskolan, spännande! Men det kommer gå skitbra! Hon har ju varit med nästan varje gång man lämnat Elis så hon känner ju till det :)

Uppdaterar sen hur det gick!

Måste ta tag i lite andra saker med, Volvon ska på besiktning till veckan ska ändra en provtagningstid, barnen ska ta kort på fredag (på förskolan) och kanske få ta och ringa några hantverkarföretag som skulle lämnat offert efter semestern (får höra hur det går för dem) ja det känns som min lista är lång....

Schemat till jobbet är klart, känns skönt! Några få ändringar, så nu ska jag bara ha reda på hur Marcus ska jobba under hösten, får hoppas hans chef kan ge svar nu i veckan så man kan ge Elis och Leahs tider till förskolan. De kommer inte gå så mycket, jag jobbar ju bara 50% nu under hösten.