fredag 26 oktober 2012

Innebandy...

En på jobbet hyr gympahallen på A9 på torsdagskvällen och de tränar innebandy eller badminton där då. Så igår bestämde jag mig att jag skulle försöka va med. Ja det var ett riktigt pass innebandy, vilken söppig kondis jag har ;) men ska försöka fortsätta varje torsdag nu så kanske kondisen blir bättre ;) kändes nästan som man behövde gå och spy ibland men kul va det!

Idag blir det lite fix med bilbarnstolar in i Volvon igen och Marcus ska byta till vinterdäck på clion, så då blir det nog lite lek på tummen. Annars blir helgen lugn! Vad ska du hitta på?!

onsdag 24 oktober 2012

Oj då!

Det blev jättemycket handlat i Ullared, nöjd med det jag köpt och har aldrig handlat för så mycket som jag gjorde i måndags....åh det sjuka är att jag nog kan tänka mig att åka dit en gång till innan jul ;)

Såg att de lagt ut på gekåsbloggen idag en av tröjorna jag köpte...visst var den läcker?! Jag köpte den gröna!

söndag 21 oktober 2012

Grattis på din dag!!!

Idag fyller pappa år, så grattis till dig från oss!!! <3

Shoppa!

I eftermiddag ska jag och Anna åka till syrran i götet för brutal shopping på gekås imorgon. Ska bli kul, listan färdig och nedpackad, blir säkert lite spontant oxå ;) fast en stund trodde jag att jag skulle bli sjuk där igårkväll...så ont i magen och värsta frossan när jag gick och la mig. Känns mycket bättre nu fast nu har jag sträckt ryggen igen...söpp! Fast det läker man ju med att röra på sig och det gör vi imorgon ju :) så bara en tredagars arbetsvecka nästa vecka...