fredag 2 september 2011

Lillfisa

Tror vi har kommit in i ett bra stim...hon somnar runt 18.30-19.00 på kvällen, jag väcker henne vid 22.00 och hon äter, sen sover hon till ca 4.00 och äter då igen sen sover hon tills det är morgon. Rätt skönt! Nu har Marcus helg och sen har han två pappaveckor för Leah, skönt att ha honom hemma...

onsdag 31 augusti 2011

Underbara storebror!


Elis är en fin storebror till Leah, när hon är ledsen försöker han ge henne nappen, sitter hon i babysittern så vaggar han henne. Man verkligen ser att han gillar henne, det värmer gott i mammahjärtat att se denna kärleken <3 mina älskade ungar - mamma älskar er så hjärtat värker!!!

Imorgon ska jag till frisören, ska bli gött att få klippa sig lite, bestämmer mig nog imorgon hur mycket det blir. Har faktiskt fått ganska långt hår nu...

Godmorgon på Er!

Inatt var en mycket bättre natt, jag var duktig och la mig rätt tidigt (runt 22). Leah åt vid halv nio var vaken en stund med mig och vakna sedan vid 3, ett riktigt långt sovpass. Vi har försökt att ge henne ett mål 3-4 h efter det tidiga passet på kvällen för att hon ska ha längre sovpass där på natten men tror lillfisa har ställt in sig på sättet som det var igår...men detta är ju under en kort period så det är bara att tänka så att sova får man göra en annan dag en annan tid :).

Dagarna går och snart är det dags att åka till syrran i Göteborg och shopping i Ullared - längtar! Listan blir längre och längre på vad jag ska shoppa..hihi :)

Idag kommer Anna och Ebba hit vi ska umgås och fixa lite jobbrelaterat som lärarlegitimationen, min ansökan är nästan klar att skicka in bara lite underskrifter som ska dit. Det var lättare än jag trodde från början att söka den.

Annars lunkar livet på som vanligt...