fredag 16 mars 2012

Stadsbondgården...

I förmiddags klädde vi på oss och gick långpromenad till stadsbondgården. Det var mysigt, fast det blåste en del...får se vad resten av dagen har i sitt sköte...mys med familjen tror jag ❤

torsdag 15 mars 2012

Sömntuta...

Hårt att komma tillbaka till förskolan...så Elis somnade i soffan...

onsdag 14 mars 2012

Nu är han pigg!

Och äter bra, igår kväll när vi gjorde hembakt pizza så åt han jättebra, trodde inte han skulle göra det då han inte bruka gilla det så värst men det gick ner.

Så idag drog vi till tummen och lekte, mycket uppskattat av Elis ❤ Imorgon blir det förskolan för honom. Själv skulle jag och Leah hälsat på Charlie men vi bokade om, så måndag ska vi dit och busa. Har känt mig trött ett par dar så imorgon passar jag nog på att vila med Leah så det passade riktigt bra att jag och C bokade om.

tisdag 13 mars 2012

Uteaktivitet...

Efter lunch gick vi ut på promenad i det härliga vädret, vi gick bort mot Fsk kråkan och förbi där och i ett bostadsområde där hitta vi en kul lekplats. Mycket uppskattat av Elis, behöver ju friskt luft när man varit hemma och sjuk. Magsjukan är han ju frisk ifrån nu, fast trots 3 dagar sen kräkning så äter han inte speciellt bra...

Oj då, vilken tur...

Skrev ju igår att resa till Thailand var bokad, som tur är blev den avbokad...för att vi nog inte betala direkt. Men man skulle ha skrivit första namnet i passet och det hade vi missat på 3 personer och skrivit tilltalsnamnet så det var ju bra ändå....nu är det bokat och betalt med rätt första namn i passet på oss tre, fick en dag extra och vi betala 700:- mindre än den första resan. Så vi kan säga att jag är nöjd! Men nu tänker jag inte längta massor efter det här för det är ju en massat kul som ska hända i vår/sommar som ska bli riktigt kul!!!

Nej nu ska jag ordna frukost till kidsen!!!

måndag 12 mars 2012

Så blir det...

Nästa år följer vi med till Thailand! Dryga 5 veckor är vi där och bra pris på flygresan hitta vi också. Skall bli gött!!! Tror Elis kommer tycka det är kul!

Lillfisen kräktes sista gången i lördags runt 13.00 och idag har det gått 48 h så nu smittar han inte längre. Ska ringa dagis sen och höra om de har andra fall av magsjuka, annars får det nog bli dagis för Elis imorgon! Vi andra klarade oss så det är bra! Nu har även mor och far åkt hem, men vi ses ju snart igen!