torsdag 3 december 2015

Pyssel

Har beställt mig lite grejor för smyckestillverkning, tänkte kanske göra julklappar till några kära om det går som jag vill ;) prova på några nya saker..kommer väl till veckan får se då om det blir det jag tänkt.

Nu är det helg! Förutom att jag måste till jobbet en sväng imorgon...

Tänk...

Vilka snälla föräldrar vi har på jobbet, gick igenom julschemat och fick in att det droppa av barn dagen innan julafton. Pratade då med de två föräldrarna som hade barn kvar och de löste dagen, så vad jag har räknat nu har jag 10 arbetsdagar kvar till julledighet, ska bli skönt. Känns i kroppen att den behöver vara lite ledig. Åh barnen de har tre veckor ledigt där runt jul. Behöver de nog också :)

Kort dag idag sen blir det barnpassning av barnen ikväll av farfar och Marie då Marcus jobbar eftermiddag och jag har kvällsapt. 


måndag 30 november 2015

Snart...

December, åh sista månaden på det här året. Så nu är det julpyssel som gäller på jobbet och dessa veckor innan jul kommer gå fort, redan nästa vecka har vi vår julfest med luciasång och mys.

Ser framemot att va ledig med de bästa och bara va, mysa och äta gott, åh sova såklart. Strax jobb och efter det blir det nog julskinka med familjen, nu ska vi komma in i julstämning.

söndag 29 november 2015

Typ

15 arbetsdagar fram till lite välbehövligt ledigt känns härligt! <3