lördag 31 december 2011

Året 2011...

Har varit ett mycket bra år. I början av året var vi på ultraljud och fick reda på att bebisen i magen antagligen var en liten tjej, lite kul tyckte vi, då det är speciellt att få en av varje. Då vi miste vår älskade Inger i december 2010, M:s mamma kände vi direkt att kommer det ut en liten tjej ska hon få heta Inger i mellannamn. Vi fick vår älskade Leah, Inger, Margareta Krantz i juli och i augusti blev store killen 2 år...tiden går fort! Elis är en underbar storebror åt sin lillasyster och det är underbart att se dem tillsammans <3

I höstas var vi på bröllop mellan Anna och Gustav, mycket kul! Dop för lilltjejen och tyvärr missa vi Stellas 1 årskalas, men det tar vi igen nästa år! Sammanfattningsvis har 2011 varit ett bra år! Vi ser fram emot ett trevligt 2012, min älskade farmor blir 100 år i januari - mitt hjärta du har betytt mycket för mig!!! I maj blir det en resa utomlands, håller min tumme hårt för annat som jag hoppas händer <3 men typ halva året mammaledighet så det ska njutas med våra barn, de växer upp så fort!

Men nu efter god förrätt, huvudrätt blir det strax dessert...men jag vill önska Er ett Gott Nytt År och att vi får ett bra 2012!!!

Gott Nytt År!!!

På er Alla! Hoppas ni får en bra dag, kväll!!! Har skaffat en ny app till IPhonen med vintagekamera, tycker bilderna blev toppen fina!

torsdag 29 december 2011

Morgonstund har guld i mun...

Ja då har jag och Leah varit uppe sen typ 6.00 imorse, lillan sov hela natten och somnade ganska fort om igen. Då passar mamman i familjen på att plocka och städa lite medan resten av familjen sover, kan säga att man får mycket mer gjort när man inte har någon som springer en runt benen eller ligger och jollrar på uppmärksamhet.

Imorgon drar vi till syster där vi ska fira nyårsafton, det tror jag barnen gillar för mormor och morfar är också där...

Idag blir det väl lite fix och don tror jag, för mor och far hänger med hit tillbaka sen och då vill man ju hade lite fint :) Sedan har vi bokat en natt på hennikehammars herrgård, Marcus och jag ska äntligen göra nåt bara han och jag <3 Ska bli så mysigt! Trerätters och god frukost! Mor och far passar barnen...

Nej nu ska jag passa på och plocka lite till innan huset vaknar till...Ha en bra dag! För det ska jag :)

tisdag 27 december 2011

Ett år har gått..

Sedan Inger, barnens farmor, Marcus mamma gick bort. Vi tänker på dig och saknar dig! <3 vi kommer tända ett ljus ikväll och minnas alla goda stunder!