lördag 30 juni 2012

Utvilad!

Inatt var en bra natt! Leah tog kvällen kl 19.00 och sov utan att vakna nån gång under natten och vaknade kl 6.00 då pappa Marcus gick upp med henne! Elis vakna 7.00 och fick gå ner till pappa och jag låg och drog mig till 7.40 så gött! Imorgon får älskling sovmorgon!

Idag ska vi bygga ihop nya sandlådan vi köpte på Cheapy igår och så ska jag nog inviga cykelvagnen med båda barnen. Funkar det bra blir det nog två cykelsvängar ut till tummen till veckan!

Nu frukost så får vi se vad vi börjar med sen!!!!

fredag 29 juni 2012

What a night...

Ja igår var vi ju på BVC och Leah träffa doktorn och vägdes och mättes. Hela 10260 gram vägde hon och hon är inte 1 år än....när Elis var 1 år vägde han 9700 gram, ja han är vår lilla räka ❤ och vaccinerad blev Leah också...

Igår kväll ändrade vi läggningsrutinen för Leah då vi åt kvällsmat så sent. Hon fick ingen välling när hon skulle sova ( hade ju nyss ätit kvällsmat ) och hon ville verkligen inte sova, vi försökte allt! Till slut fick jag gå ner med henne så Marcus skulle få sova några timmar innan jobb och så att Elis inte skulle vakna. Tror vi somnade runt 23.30 och hon ville upp vid 5, men då fick hon vällingen och vi sov som tur var till 7.30....hade blivit en lång dag annars...

Igår tog vi en tur med båten och Elis tyckte det var skitkul! Leah var lite skeptisk men sen när vi kommit ut verkade det som hon gilla det :)

När Elis var på dagis igår så var jag och Leah över till Karlstad och vi köpte skor. Alla 4 paren för 461:- Elis fick sandaler, Leah sandaler och vanliga skor, deras skor köpte jag på skopunkten och mina som är i skinn köpte jag på Coop. Så j*vla sköna, de kommer jag inte få skoskav av. Och att jag hade återbäring som jag kunde använda så kosta de mig inte mer än 133:- så nöjd!

Idag kommer det minst ett byggföretag som ska ge oss offert på vårt trädäck och altanbygge :) till baksidan.

onsdag 27 juni 2012

En vanlig onsdag...

Idag har vi haft tur med vädret! Så i morse åkte jag och barnen till tummen för lite lek och bus! Mycket uppskattat av Elis. Imorgon gör Elis sista dagen på sin förskola sen har han semester i 7 veckor, då vi bara ska mysa och hitta på roliga saker!

Ska även till BVC med Leah imorgon så Elis följer med dit innan dagis...1 årskontroll på lillfisa...tror verkligen att hon kommer gå innan hon fyller 1 år, så som hon håller på...

Nu ska vi leka och så, för pappa Marcus ska fixa lite i trädgården...

tisdag 26 juni 2012

Meandi 50%

Har precis shoppat hem en molntunika och cardigan till Leah och en molntischa till Elis, bra pris!