fredag 20 april 2012

Hos mor och far

Nu är vi nere hos mor och far och det är mycket kul tycker Elis! Imorgon kanske det blir en svänga på stan, vi får se...moster och "morbror" Martin är ju också här, så extra kul!

Urnsättningen av farmor idag var mycket fin! Du finns för alltid i mitt hjärta Älskade Farmor ❤ du är bakom månen som Elis skulle sagt och ser ner på mig!

torsdag 19 april 2012

Grattis mamsegull ❤

Idag fyller mamma år och vi sjöng för henne imorse, dock ingen frukost på sängen men fick komma upp till bredda mackor och färdigdukat bord.

Elis hjälpte mormor att göra tårtsmeten, det tyckte han var kul. Dyker ju in lite fler personer sen, så vi ska nog försöka sova middag alla tre så får Elis vara uppe ikväll :)

tisdag 17 april 2012

VC

Vi fick tid på vårdcentralen idag, 10.15 hade vi tid, var väl där runt 10.00 och fick komma in till doktorn 11.20...lite söppigt tycker jag. Har man valt "fel" husläkare då lr bara ren otur?! Elis fick bricanyl för att det skulle vara luftrörsvidgande, så då blir det bättre med hostan också...

Nu hoppas vi på en frisk tid framöver!!!

måndag 16 april 2012

Falsk krupp...

Ja Elis fick det inatt, dock en lättare variant tror jag. Det räckte att sätta honom upprätt och öppna balkongdörren. Men nog så obehagligt ändå...Vill bara att han ska bli frisk nu. Han har ju varit förkyld sen påsk, ätit dåligt, magsjuka i torsdags och nu det här...och med sfärocytos så blir man ju lite orolig...ringde vc men de hade ingen tid, får ringa tidigt imorgon så de får lyssna på honom...hoppas på en bra natt! Både jag och Marcus har sömn att ta igen...och så även barnen säkert! Blir nog till att nanna kudden när barnen går och lägger sig!

söndag 15 april 2012

Det gjorde under...

Att få sova lite...visst fortfarande rätt snorig, hostig men annars känner jag mig rätt okej!

Vi har haft en Volvo S40 på provkörning för clion är ju som sagt rätt liten och vi visste inte riktigt hur vi skulle sätta bilbarnstolarna nu när Leah ska ha en större. S40 var rätt okej, för det priset de skulle ha den för och både bra vinter och sommardäck. Men hur jag än försökte kunde jag inte sätta bilbarnstolarna så det funka. Men så prova jag i clion, Elis fram och Leah bakom mig, visst det är trångt men helt okej för mig att sitta i den. Så där spara vi lite cash istället. Som vi kan använda till nåt annat istället...

Till veckan bär det av söderut för mig och barnen, mamma fyller år och urnsättning av farmor dagen efter...

Åh imorgon ska Leah ta MMR spruta...