fredag 3 september 2010

Lite resfeber...

Ja idag 10.48 bär det av mot huvudstaden, tänkte att jag får nog lite sovmorgon för Elis har sovit länge de senaste dagarna och han sover fortfarande och jag själv vakna 6.45 och kunde inte sova mer...Ja lilleman är otrolig, han sover till 8.00-8.40 på mornarna...så man ska väl inte klaga ;-)

Så nöjd med mina "nya" naglar som ni kan se i föregående inlägg, tycker det ser så fräscht ut med långa naglar med fransk manikyr, får hoppas jag vänjer mig så det blir lätt med dem på jobbet..hehe...

Anna passa ju Elis igår och det gick hur bra som helst, så det får hon nog göra fler gånger :-) *Tack Anna* Nej man kanske ska passa på att hoppa in i duschen när Elis sover så man får umgås hans vakna tid innan jag åker...kommer ju sakna mitt lilla hjärta och självklart mitt stora hjärta med!

vi hörs vänner!

Nagelförlängning

Så fina blev mina naglar som jag gjorde igår! Det är en tjej här i stan gör det, är du intresserad av att få dina naglar gjorda av henne, så lämna en kommentar med din mailadress så mailar jag hennes nummer! :-)

torsdag 2 september 2010

Zzzzzzzzz....

Så trött, men piggnar väl till snart, kort dag idag...ganska lugnt, många barn sjuka...tror vi har fem barn till frukost, ganska lagom ;-)

Som sagt bär det av till CSK efter lunch med Elis så får vi se hur det går...sen kommer Anna och ska passa lillfis, kommer nog gå prima...hittar väl henne sovande på madrassen brevid Elis säng när jag kommer hem från nagelförlängningen på kvällen hehe..

Ska packa det sista idag inför resan sen är jag redo att åka till Sthlm, kommer nog sova på tåget upp...är direkttåg så det känns nice...Sen blir det shopping!

onsdag 1 september 2010

Hmm

När man får sova, så går det inte :-( Elis sover fortfarande men jag är vaken, kommer vara nådigt trött ikväll tror jag. Men Elis kommer väl va trött ikväll efter en dag på dagis så han somnar antagligen tidigt...sen är han ledig tills på mån då det är dagis igen. Imorgon ska vi till Karlstad sjukhus på em för att kolla upp så inte Elis har samma sjukdom som några i vår släkt inkl mig själv. Det är en sjukdom med de röda blodkropparna som gör att mjälten förstoras och man måste operera bort den, hoppas han inte har den! Sen på kvällen ska Anna passa Elis för jag ska iväg och fixa nagelförlängning :-) vi tränade ju igår på passning så det ska nog gå bra :-) Så måste jag packa färdigt till Sthlm för på fre åker jag :-) *längtar* ska bli kul, men kommer allt sakna mina grabbar!

tisdag 31 augusti 2010

Trött

Mmm...borde nog gå och sova...lång dag imorgon 9.00-16.30 och Elis ska gå 11.00-16.45 så sängen kallar...

Men först berätta att lillen sov till 8.30 idag så Marcus fick allt sovmorgon :-) hoppas han sover iallafall till 7.00 imörrn, så ska jag ta honom till 8.15 sen får allt älskling gå upp så jag hinner mitt innan jobbet...så godnatt på Er!

Tidig morgon

Har sovit lite dåligt, men det är ju ingen lång dag idag, jobbar 7.15-11.15...så sitter och tar en banan nu och ska ta en dusch sen, sen bär det av till jobbet! Marcus jobba sent igår (23.00) så hoppas Elis sover iallafall till 7.30 så Marcus får lite sömn ;-)

måndag 30 augusti 2010

Första arbetsdagen avklarad!

Och det gick ju galant! Fast kom ifrån jobbet lite tidigare så jag kunde hämta lillskrot redan vid 17.30 och han var sist och det kändes inte bra...ska fundera ut en lösning så han slipper vara så tror jag, även om det bara är varannan måndag...hmmm

Nu är jag trött och sleten och sitter i soffan och bara chillar...tidig dag imorgon, börjar 7.15 så sängen snart!

Snart dax...

För jobb, Elis lämnade jag klockan 11 för de erbjöd kontinuitetstid för denna veckan, det blir så dumma tider för han annars. Så Marcus åker strax och jag en liten stund efter det. Ska ju handla till jobbet. Så vi se hur denna dagen blir...Tror Elis blir jätteglad när jag kommer och hämtar honom i allafall :-)

Nej nu ska jag dammsuga Elis rum och sen packa ihop mig till jobbet...så so long!

söndag 29 augusti 2010

Jobb...

Jaha...sista dagen på mammaledigheten, och imorgon börjar allvaret! Ska faktiskt bli riktigt skoj att börja jobba...styra och ställa...nej då...vi är ett team och bestämmer tillsammans ;-)

Måste bara berätta, vår lille Elis går nu, nästan springer fram ibland och ställer sig upp från sittande. Ja livet är väl roligare när man kommit upp en bit och man se och ta på allt, tror det i allafall :-)