fredag 4 juni 2010

Vi har det bra...

har pa Rhodos, mycket varmt och gott men vad jag har hort har ni det fint hemma oxa! Har shoppat lite...blev 2 vaskor och en scarves...tror det ar fardigshoppat nu men man vet aldrig...Vi ater jattegod mat har och det ar sa gott! Men att saknaden efter lillskrutt och Marcus skulle vara sa har stor det trodde jag inte...Forsta och sista gangen jag aker utan dem...visst jatteroligt att bara vara med mamma men det hade varit mysigt om Marcus och Elis och pappa oxa hade varit med och jag vet att mamma haller med!

Nu har vi typ bara 1 1/2 dag kvar sen bar det av hemat...ska njuta det sista nu sen borjar allvaret igen nar man kommit hem...Ska bli sa gott att fa krama om mina hjartan pa sondag :) *Alskar Er!*

Vi hors, men antagligen inte forran jag ar hemma....

onsdag 2 juni 2010

Pa Rhodos!

Japp och det ar underbart har, dock langtar jag valdigt mycket efter mina hjartan...Men jag och mamma har det fint, vi ater gott, dricker gott och bara slappar. Just vad denna resan var till for! Har faktiskt redan hunnit lasa 2 bocker, ska borja pa min tredje imorgon. Har inforskaffat en tavla pa Elis som jag har skrivit om i tidigare inlagg och jag ar sa nojd, 600 kr men det var det vart! Forst ville han ha 1200 men da sa jag nja..och han andra sig...tur for mig :) den var sa fin att jag nastan fallde nagra tarar nar jag sag den...Ni far se bild sen nar vi kommit hem...

Som sagt har hotellet internet sa det kanske blir nagon mer bloggning innan vi beger oss hemat..dock far ni sta ut med att det blir a o istallet for de med prickarna ovan som vi ar vanna vid ;)

Till Marcus: Jag langtar sa efter dig och Elis, men dagarna gar fort, fast jag ska forsoka njuta!ALSKAR Er Massor!!!Massa pussar till mina tva alsklingar!!!

Ni andra far oxa ha det bra! Vi hors!Kram Emlan

söndag 30 maj 2010

På flygplatsen...


Japp, vid kl 17 ska vi borda planet sen bär det iväg!Så mitt sista blogginlägg innan resan. Jag ser framemot detta och jag ska njuta :) blir nog en liten drink på planet oxå. Pussade Elis massa så jag ska klara mig en vecka, men nu är han hemma och har en mysvecka med sin pappa! Blir bra det! Hörs om en vecka! Ps.Marcus och Elis jag älskar Er massor!

Resfeber...

Ja kanske lite ;-) Allt är färdigpackat och står vid dörren så nu kan mamma dyka upp...ska ge henne morsdagpresenten oxå....Hoppas hon blir glad! Ska gosa med Elis nu...dock sover han så, så fort han vaknar ska jag pussa massa!

Ni här hemma får oxå ha en underbar vecka! Så hörs vi om en vecka igen! Puss & Kram

Idag är ingen vanlig dag...

Idag är det min födelsedag, hipp hurra =) Ja idag åker vi! Ska mysa massor med lilla familjen idag, men ska nog börja dagen med en morgonpromenad med lillskrutt...skönt att komma ut i friska luften - för solen skiner och det kommer nog bli klarblå himmel idag...förresten det är just nu, nästan kl sju på Rhodos och det är redan 22 grader varmt - me like! Min lilla iPhone får stanna hemma med familjen så gamla nr är det som gäller denna veckan...men eftersom jag är utomlands så är det inget viktigt hör inte av er...

Nej klockan får ta och bli sex så jag kan väcka Elis och ta med honom ut på morgonpromenad...bra sätt att starta dagen!