lördag 17 oktober 2015

Lilla mamma

Är här i helgen, mysigt är det. Pappa fyller ju år nästa vecka så kanske får bli att man fixar nåt fint till honom när hon är här. Marcus jobbar ju, så inte mycket tid med honom i helgen. Men nu har vi invigt vårt nya sovrum och sängen var skön att sova i. Nu får det bli lite i magen :)

fredag 16 oktober 2015

Hata

Det är är starkt ord...men så känns det ibland. Åh om det är nån eller nåt vet jag inte riktigt. Men i mitt liv har det eller den inte att göra...

Nu ska JAG ha en bra helg, njuta av att va ledig med nära och kära <3

torsdag 15 oktober 2015

Trött

Mmm det är jag, varit en lång dag så strax tar jag kvällen. Elis ska ju till skolan imorgon. Först jobb hela dagen sen möte på det. Ledig imorgon så handling med lillplutta när Elis är i skolan och sen när jag hämtat honom blir det Ikea med båda barnen. Måste ju ha sängben till sängen så vi kan sova i den nu när mamma kommer på besök.

Slutet...

Av veckan, åh skönt är det. Vikarien fortfarande sjuk så vi har en annan vikarie idag, får hoppas han kan imorgon. Men vi får se, det löser sig nog ändå får vi hoppas! Fått ihop det mesta av vår nya garderob och sängen är på plats! Nu ska bara ben köpas sättas på och sen huvudgavel men vi lär sova i vår nya mindre säng innan dess. 

måndag 12 oktober 2015

Tidigt.

Japp vår vikarie sjuk då får man börja ännu tidigare än vad man skulle från början. Får hoppas han är frisk imorgon! Helgen har bestått av middagsbjudning, målning, shopping på Ikea och mys förstås. Längtar tills nya rummet är klart och nya sängen <3