lördag 8 september 2012

Kolla in!

Min "nya" smyckesblogg! Här har ni adressen: http://smyckenmadebymli.blogspot.se

Lördag...

Idag känns det som jag har hunnit med en del...både dammsugit och svabbat, lekt med barnen på Tummeliten innan lunch. Efter lunch målat klart trappdörren och när Leah vilat en stund drog vi till Ikea och handla lite...måste nog dit igen för att köpa en matta till...får bli nån annan dag!

Marcus har varit med på nån fisketävling i Björneborg så han kom hem för en stund sen...blir en lugn kväll och jag hoppas på sovmorgon imörrn :)

fredag 7 september 2012

Världens bästa farfar!

Elis skulle ta blodprov idag eftersom han var så hysterisk i måndags så det inte gick...Idag gick det bra, lite jobbigt tyckte han det var men han hade fått en peng av farfar om han var duktig så kunde han köpa en glass sen. Så det fixa vi i eftermiddag och Elis var riktigt nöjd! ❤

Så lättlurad...

Är jag inte...hade fått mail från "Swedbank" inatt där de skrev att någon ogiltig ip-adress hade försökt komma in på min internetbank och att jag behövde verifiera mina faktureringsuppgifter....kollade deras mailadress som var internetsecurity@sawedbank.org och sen så vet jag ju att Swedbank gör inte sådana här utskick....ringde till kundtjänst för att höra om man skall polisanmäla men de tyckte inte det utan de är ju redan polisanmälda...så nu är mailen bortrensade!

onsdag 5 september 2012

...

Snart är det dags att börja jobba och imorgon är sista dagen på Leahs inskolning. Hela denna veckan har gått bra med lämning så vi hoppas det fortsätter så!

Har fått ett bra besked idag, Leah har inte sfärocytos! Känns riktigt skönt!

Däremot kan jag inte sluta tänka på de anhöriga till han som avled på Scana i måndags...Jag vet vem han var och mitt hjärta blöder för hans anhöriga! ❤ vi tänker på er ❤ livet är bra orättvist ibland!

måndag 3 september 2012

Det är gött...

Att ta kvällen redan 21.20...ska snart krypa till kojs! Idag lämnade jag båda mina ❤ på förskolan och det gick jättebra. De firade nån som fyllde år på Elis avdelning och det bjöds på tårta så Elis var inte sen att säga hej då mamma ;). Leah ville bara upptäcka, undersöka så hon var inte alls ledsen. Åh vilan gick hur bra som helst med! Känns skönt! Har fixat lite hemma när de var på förskolan, men har en massa kvar...att man samlar på sig så mycket skit! Så ska fortsätta imorgon!

Var till barnmottagningen med Elis om hans sfärocytos och doktorn ville att vi skulle ta blodprov, vi gick till labb, men Elis var för uppstressad efter doktornsbesöket så vi får göra ett nytt försök på tors fm!

Nej nu blir det sängen! God natt på Er!