lördag 11 september 2010

Min blåa fot...

Ska på kalas...

i Rudskoga i eftermiddag, Madeleine fyller 27 år idag och ska ha lite kalas med smörgåstårta och så...vi ses ju så sällan så det blir bara skoj att kusinerna (Elis, Eila och Stig) får ses lite! Syrran skulle ju ha kommit men med strul med den nya butikslokalen så var det massa som skulle fixas så hon kunde inte komma, synd för vi ses ju så sällan...

Ska få åka till Ullared med, åker dit i oktober, så inköpslista ska skrivas tills dess...men gått om tid...så det hinns med. Annars lunkar allt på som vanligt...måste bara berätta vad jag (andranamn klantarsle) gjorde....i torsdags efter att jag lämnat Elis, så ska jag gå ut från hans förskola och tänker att det är bara två trappsteg, men se nej det var det inte...det var tre...och jag stukar till foten och ramlar till marken som en fura...kan bara säga att det gjorde j*vligt ont, tur att det var så tidigt på morgonen så ingen såg mig...satte mig vid en av deras barnbänkar och orden som kom ur min var annat än fina....bild kommer komma på hur blått det är nu...fast den kommer över detta inlägg...Har ju stukat samma fot antal gånger tidigare så ligamenten eller vad det heter i foten är nog rätt uttänjda vid detta laget..tur att jag hade stödförband hemma....och värktablett fick jag ta med...stackars mig ;-)

torsdag 9 september 2010

Uppe med tuppen...

Mmm är nu uppe så jag ska hinna vakna själv och göra mig klar innan jag ska väcka lilleman vid sex så vi hinner tills hans dagis tills 6.45....kom och tänka på tänk när det är snö ute och man skrapa bilen då med....oj då får man gå upp ännu tidigare...blää...tur att man jobbar kort dag. Kommer nog ha en trött Elis när jag hämtar honom 11.45...

Nu har han ju varit ifrån dagis i en vecka så lite tårar blir det nog när jag lämnar honom idag...mammas lille skrutt <3 får hoppas han inte har feber för då får jag ringa hem Marcus så får han ta det! Men så hoppas jag verkligen inte att det är! Dagis är stängt måndag på grund av att de har planeringsdag så då blir det för lilleman att hänga med till mammas jobb, tur att man kan lösa det så! Så nästa vecka blir det bara en dag för Elis på sitt dagis!

Nej nu ska jag inte söla bort tiden med att blogga, ha en bra dag vänner för det ska jag!!!

onsdag 8 september 2010

Ja Elis fick ju hög feber igår igen, 40,4 så det blev inget dagis idag. Men imorse när han vakna var han feberfri, ja du vet inte vad det är med honom...fick iallafall tid hos doktorn i fm för att kolla upp honom, men det visa inget. Doktorn trodde det var virus, för så hög feber som han haft får man inte av att man får tänder...jaja hoppas det är över nu, annars blir det att ringa doktorn igen!

Ska iväg och jobba några timmar sen, bra att man har eget så man kan bestämma lite hur man ska göra :-)

tisdag 7 september 2010

Hmmm...

Jobb idag mellan 14.30-17.30 lugn dag alltså...Igår hade vi det lite kämpigt med lilleman..han ville inte somna vid den vanliga tiden 19.30-20.00 utan kl 21.45 stängde han sina två blå, tänkte för mig själv att då kanske man får lite sovmorgon..men icke...imorse kl 7.00 vakna han. Inatt sov han lite oroligt med så jag fick gå upp till honom tre gånger....så jag är lite trött idag...Blir kvällen tidigt ikväll omvi får Elis att somna sin vanliga tid då...

Till helgen kommer syrran och hälsar på en sväng, ska bli trevligt, får se vad vi hittar på...Men hon vill nog till villingsberg för att plocka lite mossa och sådant till sin blomsterbutik. Nu ska jag nog hoppa in i duschen för ska ju till jobbet om en stund! Man blir lite seg med det när man ändå är hemma...så nu när han sover passar jag på...

Och förresten vet ni vad jag vill....Jag vill till Ullared och shoppa lite...nån som har lust att hänga med?!

måndag 6 september 2010

Gött!!!

Min lilla goding är feberfri <3 så då blir det dagis på onsdag, får vara en extra dag hemma feberfri så han hinner bygga upp immunförsvaret lite :-)

Om en stund kommer Anna som är så snäll och passar honom stunden innan pappa kommer hem så jag kan jobba. Imorgon har vi ändrat mitt schema så han får den där ytterligare dagen hemma, bra arbetskamrater har man med!

söndag 5 september 2010

Nu ska jag försöka få till ett inlägg ;-)

Har försökt några gånger under helgen, men då har det ringt på tfnen och det har försvunnit...

Helgen hos Alexandra har varit toppen! Jag har köpt mig en DKNY plånbok på NK och i barkaby outlet blev det en peaktröja till honey och en mössa och halsduk från boomerang till mig själv - mycket nöjd! Det som har varit lite jobbigt är att lilleman har varit sjuk hela helgen, han har feber som har legat mellan 38,7-40,6 mycket otrevligt!!! Så inatt sover jag i lillens rum och har han hög feber imorgon ska jag ringa doktorn! Får se vilken dag han får gå till dagis igen...ska vara riktigt frisk innan...så han inte blir sjuk igen...nu lite tv sen sängen!