lördag 28 augusti 2010

Jag slog till...

Och köpte bootsen jag hade tittat på innan! Så nöjd och sköna är dem med :-) självklart blev det lite kläder till Elis oxå!

fredag 27 augusti 2010

Tror det får bli...

Lite shopping på bergvik imörrn igen...Marcus ska fiska så det blir väl att jag och Elis åker dit en sväng imörrn! Är så sugen på ett par MC-boots har funderat på såna i flera veckors tid nu och sist jag var där så såg jag ett par fina :-) så man kanske ska slå till...eller?

Man kan nog säga att Elis går nu, för han går mer än han kryper...han ska gå hit och dit och kolla in allt. Igår gick han från vardagsrummet till hallen, ca 20 meter min stora lille kille :-)

Börjar jobba mån och ser faktiskt fram emot det ;-)

Min nya ring!

Äntligen har jag hittat en ring som jag vill använda tillsammans med vigselringen!!! En lite större diamant med 6 mindre, i guld...så nöjd! Bra pris var det med!

torsdag 26 augusti 2010

Snart dax...

Att hämta Elis, det har nog gått bra idag för de har inte ringt efter mig...ska åka dit till 13.30 och hämta honom, fast risken finns att han sover fortfarande....sover till 14.00 hemma brukar han ju, men säkert inte där...

Sen när Marcus kommer från jobbet och Elis ätit mellis ska hela familjen ta en promenad....för vi har börjat ändra vår kost och bestämt att vi ska röra oss mer...så på bara tre dagar har jag gått ner 1,9 kg får väl hoppas att en tre kilo till rinner av mig i snabb takt *ler* sen är jag nog nöjd...fast det vore inte fel med några kilo till...hehe...

onsdag 25 augusti 2010

Det tar på krafterna


Att börja på dagis...Jag skulle värma lite mat till lillen till lunch och då tog han sig en yttepytte powernap....min lilla goding! Imorgon är det lång dag för honom 9.30-13.30 så både lunch och vila ska han göra då, men det går nog bra tror jag....Ska nog passa på och hälsa på på Tummeliten då...oj det blev allt några på ;-) hehe

Är hösten här nu eller?!

Blåsigt och mycket kyligare nu...Ja nu känns det som hösten är här...det var kul så länge sommaren varade...Men man ska väl inte klaga, vi hade ju trots allt en fin sommar! Nu får man ta tjocka koftan och bara mysa :-)

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller brorsan 45 år så ett stort GRATTIS till dig!!! Ska ringa senare och säga grattis för klockan är lite för tidigt än och de har fortfarande semester! De måste ju få sova....*ler*

Inskolning idag mellan 9-11, men det gick ju rätt bra igår så det gör det nog nu med :-) tror i allafall att jag ska sova middag idag när Elis gör det....är lite trött nu...fast Elis är piggelin...

tisdag 24 augusti 2010

Nya brills

Så här ser dom ut...Vad tycker ni?


Jag gillar dem i allafall :-P

Tävling!!!

tryck på texten ovanför så kommer du till tävlingen!!
Det är Zara Kronwall som gör dessa underbara smycken! Kolla även in hennes hemsida www.byzara.se!!!!

Måste bara visa...


Här kommer tunikan jag köpte på H&M i söndags...så snygg och skön att ha på sig!!!

Lite bättre...

Har det gått på inskolningen idag, Elis fick komma till frökens famn när jag sa hej då och då var han bara ledsen en liten stund...känns bra. För allvaret börjar ju på måndag! Ska bli skoj att börja jobba men det kommer kännas i mitt lilla mammahjärta att Elis inte är hos mig.

Har bokat en nagelförlängning hos en tjej som Linda Martnell tipsa mig om, ska bli nice att få lite fina naglar...Mina tågbiljetter upp till Sthlm har kommit nu och jag ser framemot nästnästa helg då vi ska ses, kommer sakna lillskrutt men han har det ju bra hemma med sin pappa! Får se vad vi hittar på men lite shopping ska det allt bli!

Ska ner på stan i eftermiddag och hämta mina nya glasögon (kanske kommer bild sen) och fixa lite annat med....

måndag 23 augusti 2010

Lite ledsamt...

Var det idag på inskolningen...vi var där tio och han fick leka en stund, men när vi kom till att vinka så gick det inte lika bra...Elis blev ledsen..så där argledsen och tanken var ju att han skulle äta, men efter att han varit ledsen en bra stund så ropa hans fröken på mig...han smitta ju av sig på de andra barnen som oxå blev ledsna...när jag väl var tebax så var han en go och glad liten kille och åt lunch gjorde han oxå, fast jag satt brevid. Han åt så bra, bättre än han brukar göra hemma så det känns ju bra :-) Imorgon ska vi vinka mer tydligt och det går säkert bra!

Nu sover han ju, var bara att lägga ner honom i sängen så somna han på tre röda....kanske skulle ta och sätta igång en tvättmaskin men uj vad gött det är att bara sitta i soffan och njuta av lugnet ;-)

Lunch

På förskolan ska Elis äta idag och så ska vi vinka innan det, vi får se hur det går har ju varit helg nu...men det går säkert bra! Fast han vakna fem imorse men då fick han ligga i vår säng och efter en stund somna han och vi sov till sju...

Nöjd med shoppingen igår, blev två byxor, linne, tröja och en jättefin tunika som var i ett material jag inte känt på innan, jaja snygg var den, kanske kommer bild på den! Får shoppa mer när jag åker till Sthlm nästnästa helg ;-) Sedan tog jag och Elis och cykla Ringvägen runt, det gilla han starkt och senare på kvällen tog hela familjen en promenad på 1 timme...så gött....blir nog repris på det idag :-)