lördag 26 maj 2012

El stockholmo

Sitter just nu och kollar på schlagern med Alexandra och Johan, nja det kanske inte är så bra musik med...hoppas att Loreen tar hem det!

Har haft en underbar helg i huvudstaden med bästa Alexandra! Har inte shoppat så mycket, 2 små saker till Elis och ett par shorts till mig själv...sparar mina cash till fredag nästa vecka och gekås ;-) då ska jag shoppa!

Imorgon drar jag hem så imorgon blir det sovmorgon sen hem till mina goa kids och mannen ❤

torsdag 24 maj 2012

Ikväll ska jag ut och äta med jobbet, det ska bli trevligt, har ju varit en del annat nu, så det skall bli kul!

Imorgon åker jag till min bästa vän Alexandra och det ska bli underbart. Jag ska få umgås med bästa tjejen och sova hela nätter och kanske t.o.m få sovmorgon. Lite shopping kanske det blir med, fast inget extremt...har ju min "fin" väska nu :-) barnen och Marcus är hemma och tar det lugnt ;-)

Idag har nog skadeanmälan angående att Elis blev sjuk på resan kommit in till försäkringsbolaget, så vi får se vad de säger och om vi får tillbaka nåt på resan. Hoppas kan man ju göra iallafall...

Nästa vecka drar jag och barnen till stugan, då ska jag lämna in vagnen för reparation för jag har ju köpt den där i trakterna...så får vi se vad Thomas Cook's flygbolag säger om det blir reparation eller cash?! Och sen ska min underbara föräldrar passa barnen på fredagen för då drar jag till gekås - Ullared för lite brutal shopping....har börjat skriva en inköpslista men den kommer väl fyllas på och sen blir det säkert nåt som inte står på listan med :-) brukar ju bli så när man är där ;-) haha...

Har en liten hemlis, men tror jag drar på den nån vecka till...men superskoj är det!!!❤

onsdag 23 maj 2012

Unna mig nåt nytt...

Har länge tyckt att ChillNorway gör mysiga kläder, fast tycker priserna är hutlösa...men igår gick jag en sväng här i stan och hittade en butik som har några av dessa kläder. Hittade denna mysiga brunbeiga koftan där nypriset var 1695:- och det var 70% rabatt så den fick faktiskt följa med hem...mycket nöjd!

måndag 21 maj 2012

Det är gött...

Att få äta maten själv :) ❤

Hemma bäst!

Då var man äntligen hemma igen! Ja som man sett framemot den här Turkietresan...och så blir det mest bara skit! Inte bara det att plutten blev sjuk, det är massa annat som varit söpp också. När vi först kom dit så var det en del busslaster till just vårt hotell, så ca 1 timme för att checka in, ja det är kul mitt i natten vid 2.30 sen när vi kommer till vårt rum, ja då saknas barnsäng till Leah. Får gå ner stå i kö en stund till. När vi väl får sängen så går den inte att fälla upp och inga sängkläder med. Marcus beger sig ner till receptionen igen, något arg, sen kommer en med sängkläder och försöker få ihop resesängen, han höll väl på i 10 minuter innan han gick och bytte säng. Kan då säga att klockan är 3.10 och våra barn var en aning trötta, så 3.30 kom vi till ro...sen det här med Elis ambulansfärd och dubbelsidig lunginflammation....ingen lättillgänglig micro för barnmat utan typ en enda i buffématsalen där man skulle be de att värma den och de fattar typ ingen engelska, ibland blev den alldeles för varm. Hemresan var söpp med, några som klivit på fel buss så att vi blev en aning försenade och sen väl på flygplatsen fick typ alla väga ALLA sina väskor inkl handbagage så de skulle få in cash för övervikt. Vi blev dryga timmen försenade innan vi kom iväg med planet...och råga på allt har Leahs vagn fått sig en rejäl stöt så den måste jag få fixad...så fixa skadeanmälan för att Elis blev sjuk plus ringa om vagnen...som sagt ingen kul resa!!!