fredag 9 maj 2014

Mys med några av de bästa!

Vi är och umgås med mormor och morfar, dock är den sistnämnde i Tyskland för tillfället. Vi har myst i stugan och nu är vi hemma hos mormor.

Idag var vi till djurparken här i krokarna och jag tror det var uppskattat! Tycker själv att vi hade en mysig dag! Härligt att umgås med nära! Imorgon ska vi träffa några av de andra av de bästa. Någon av dem var det bra längesen vi såg så det ska bli mycket trevligt!

Vi njuter av vår ledighet! Åh mannen har det riktigt bra på sin fiskeresa i Norge! Jag unnar honom verkligen det som är ett av hans stora intresse, är det nåt jag vill göra ställer han alltid upp så det går jämt ut i slutändan :) men så klart saknar vi honom lite!



Barnen provar mormor och morfars gamla glasögon...haha, vilket mode det var för en del år sedan....

Våra sötnötter! <3

måndag 5 maj 2014

Ska bli spännande!

Ja vår utbildningsdag imorgon om pedagogisk dokumentation. Som jag är den som har fixat så vi fristående förskolor får en bra utbildning om pedagogisk dokumentation. Vi var ju i Stockholm i höstas på hennes kurs om systematiskt kvalitetsarbete och den var så bra, så nu hoppas vi på att hon leverar lika bra imorgon och att vi får lite aha-upplevelser. Åh mycket användbart som vi kan använda!

Snart kvällen här blir upp tidigt imorgon!

Måndag

Åh våren är kall, vart tog det fina vädret vägen. Man behöver ju vantar så kallt det är nu...

Lång arbetsdag idag 9.00-18.00 och både barnen och Marcus är hemma och lediga. Åh de sover fortfarande, skönt för dem! Imorgon har vi stängt för vi har utbildningsdag om pedagogisk dokumentation, ska bli riktigt intressant!

Nej strax dags att göra sig redo för jobbdagen och bege sig till jobbet...