fredag 19 augusti 2011

Tror inte...

Att det är kolik Leah har utan magknip och lite förstoppad, jag ammar ju inte utan hon får ju ersättning bara och det är ju pulver i vatten och det gör ju bajset lite hårdare...men vi försöker med bifidus nu och hoppas hon får må bättre. Dock har dagen idag varit bättre än gårdagen.

Nu ska jag väcka snuttan så hon får bada lite...

Begravning

Har precis kommit hem ifrån Christers begravning, den var jättefin! Det kändes bra att vara med och få ett sista farväl!

torsdag 18 augusti 2011

Hmmm...

Har varit vaken sen 2.40, Leah fick mat...sen skrek hon tills ca 4.40 och nu ligger hon i vagnen och sussar...goa unge! och jag är pigg, men lär väl vara helt dö under dagen sen...får bli lite vila sen. Ska ta och fixa dopinbjudan men behöver ta lite nya kort på stumpan så de blir riktigt fina :) senare projekt under dagen...har iallafall frågat de den vi vill ha till gudmor och fadder och de sa ja båda två :)

Visar lite kort, känner att jag är rätt dålig på att visa, jag skickar mest upp bilder från iphonen och de är ju inte alltid de bästa...

Elis fyller år och får en bok om grävskopan eller traktorn som han själv säger...

 Leah badar....hon gillar det starkt men ser väl lite fundersam ut...
 De fina mamma - barn buketterna jag fick efter att Leah hade kommit...

måndag 15 augusti 2011

Kolik...


Mmmm det tror vi att lillfisan har, på kvällarna skriker hon några timmar och krampar med magen. Sedan somnar hon utmattad av att hon skrikit så. Tycker så synd om henne. Vi har försökt med minifom och nu har jag köpt semperdroppar oxå. Hoppas att det hjälper henne!

Snart börjar ju Marcus jobba och de dagar han jobbar kväll kanske blir lite jobbiga för man vill ju ge Elis är en bra kväll oxå. Men har fått låna bärsele av underbara fam Ahlin (som vi fått låna jättemånga bra babysaker för övrigt oxå) så det löser sig säkert. Men som sagt jag tror rutiner är A och O nu när det är dagislämning och så med Elis. Inga sovmornar till 8.00-8.30....