lördag 11 januari 2014

Vi får se...

Är så trött på clion som vi har, som vi hela tiden får fixa till. Var på Volvo innan och de hade nyss fått in en volvo s40, så den har vi lånat hem. 

En robust bil som verkar bra...ja det tåls att tänka på, blir ju en annan kostnad med en lite större bil än clion. Åh volvo är ju volvo ;)

Ja vi får se..fin och go och köra är den iallafall :)

torsdag 9 januari 2014

Helg.

Ja då var jobbveckan redan över, sovmorgon imorgon förhoppningsvis ;) trötta barn som somnade tidigt ikväll.

Själv har jag haft Apt på jobbet och sen drog jag till maxi och handla. Lugnt och fridfullt var det på mataffären :), härligt. Var faktiskt duktig och städa hemma i eftermiddags så helgen kommer med lugn!

Imorgon ska vi träffa familjen S-W ska bli mycket mysigt! Nu ska jag stänga min blå för är allt lite trött, klockan ringde ju 5.23 imorse....

onsdag 8 januari 2014

Barr...

Oj vad barr det blev när vi tog ut granen,  kommer nog hitta barr ända fram tills i vår...men snart är julen utstädad. Får ta morgondagen till att få ut julen!

Japp en heldag på förskolan krävdes för att barnen skulle somna på tre röda...tog nog inte mer än fem minuter innan de somna. Men det är bra, vi ska upp tidigt imorgon, så en annan borde nog också gå och slagga...

Helg efter kvällsmötet imorgon, får se vad vi ska ta och hitta på då...

Lång dag...

På jobbet och för barnen på förskolan. Tror vi kommer somna ovaggade ikväll, barnen hade allt lite problem att somna igår kväll. Men efter en heldag på förskolan idag borde de vara trötta ikväll! Ska ju upp ännu tidigare imorgon liksom...men tur de har bara 2 dagar på förskolan nu i veckan sen helg igen :)

Nej nu ska tänder borstas och ytterkläder tas på så vi får ta tag i det!!!

tisdag 7 januari 2014

9.20

Hoppsan...så länge tog vi sovmorgon idag. Har varit ute en stund på förmiddagen och ska strax till kiropraktorn och då får det nog bli en liten utevistelse till efter det...om de ska kunna somna i vettig tid ikväll! Imorgon börjar allvaret med tidiga mornar jobb och förskola :)

Nu påklädning för vidare avfärd till kiropraktorn!

måndag 6 januari 2014

Ska verkligen bli bättre!

På att skriva mer här inne :). Tycker 2013 var alldeles för dåligt med 53 inlägg...så några fler hoppas jag det ska bli 2014! Är lite kul att gå tillbaka och själv läsa bloggen om vad som varit och så.

Dagen på jobbet gick fort och vi kom fram till många bra saker! Ser framemot en ny härlig termin med roliga upptåg och annat skoj!

Barnens förskola stängd imorgon så Marcus tur att gå upp tidigt och jobba imorgon så tar jag och barnen sovmorgon istället :) och hittar på något kul på vår lediga dag!

Planeringsdag på jobbet...

Så därför uppe med tuppen, trött men blir nog en produktiv dag :) ska snart hämta Anna så ska vi fixa lite frukost.

Mycket som ska diskuteras och bestämmas idag!