lördag 18 januari 2014

Då var det lördag...

Åh vi har alla sovit gott i natt. Blir inget kalas idag, Elis hade diarré imorse, men ätit bra med frukost och pigg. Men man vet ju aldrig så vi håller oss hemma. Sen blir de hemma måndag med för säkerhets skull. Vi vill ju inte att det ska gå runt, runt så en dag extra än de 48h så vi ser att allt är bra och att han äter ordentligt. För j*vla jobbigt när folk bara går exakt på de 48 h, det handlar liksom inte bara om det...barnet ska vara piggt och äta bra också...just magsjukan är så j*vla jobbigt att få, så nu vet vi att vi gör allt för att det inte ska gå runt iallafall, så får man hoppas att andra också tänker så!

fredag 17 januari 2014

Den slutar...

Rätt bra vår fredag...inget mer kräk sen 12.00 och det var ju bara två gånger, så det kanske inte var magsjuka, ingen annan har insjuknat och bilens bromsklossar blev inte så dyra som jag trodde ;)

Snart blir det sängen och vi hoppas på sovmorgon och en riktigt bra lördag!

Godnatt!

Åh det blir bättre....

Inte....fått hit en som fixat pelletspannan, bra så långt...sen en stund senare börjar Elis att spy...Whoopi....inte det också...sen ringer de att bilen är klar på service men ett byte av bromsklossar bak måste göras....jag ser flera tusenlappar flyga iväg...ja kan fredagen bli bättre eller?!

Försöka få lite mat i våra magar vi som kan äta...sen hoppas vi att inget mer händer idag....

Det börjar bra :-P

Blir väckt av Marcus 6.40, barnen vaknade med, jahopp då är det nåt krångel med pelletspannan. Så försöka ringa hit en kille som kan titta på den...

Ja fortsättning följer....åh vi som ville ha sovmorgon....

torsdag 16 januari 2014

Går ju riktigt bra det här!

Tycker jag har blivit duktig på att blogga igen ;), försöker hinna med ett inlägg varje dag, men sen vet jag inte om ni är några som läser. Men jag gör det ju för min egen skull, det är kul att kika tillbaka och se vad man har gjort för nåt :)

Jag och barnen har helg, så sovmorgon får vi hoppas, eller iallafall att vi sover till 7.30. Får nog bli lite utelek imorgon, likabra att passa på när vi har snö...fast den lär väl ligga ett tag...men skönt för barnen att komma ut en stund och få rosor på kinderna.

Skönt med helg!!!❤️❤️❤️


onsdag 15 januari 2014

Känns bra!

Nån gång nästa vecka ska vi hämta vår Volvo S40, känns skönt att bli av med clion! Har mest bara varit krångel med den, så vi hoppas på att vi gjort ett bra köp med volvon :)

En jobbdag till sen helg! Så nice, men en tidig morgon och en kortdag. Får bli en lugn och mysig helg, kalas för Eila på lördag.

tisdag 14 januari 2014

Idag för 6 år sen...

Öppnade vi portarna till vår egna förskola...mycket har hänt under tidens gång, det är ofattbart vad tiden gått fort! Både jag och A har två egna barn nu och vi är båda gifta. Men för att återgå till förskolan, är glad att vi vågade öppna och ta språnget att bli egna företagare, inte alltid guld och gröna skogar, men det är värt besväret att få gå till ett jobb med glädje och många underbara människor!

Sen är det ju så att för 7 år sedan föddes barnens ena kusin, så till henne säger vi grattis gumman på 7 årsdagen idag!!!

måndag 13 januari 2014

-18

Hua vad kallt, nu är vintern här på riktigt!!! Ska till sjukgymnasten idag, inte direkt att jag har ont, men det kan vara skönt att höra vad de har att säga om nacken/ryggen med tanke på vad kiropraktorn sa...och dit ska jag ju igen i slutet på januari...

Långkallingar får det bli idag, brukar inte använda det men nu är det F*n för kallt att inte ha...nej stoppa nåt i magen sen väcka barn för heldag på förskolan och jobb!

söndag 12 januari 2014

Äntligen!

Om man frågar barnen :) snö!!! Vi har varit ute och lekt efter frukost. Åkt pulka på baksidan, tagit bort snön från bilarna och bara busat. Rödrosiga om kinderna gick vi in och snart blir det oxpytt till lunch. Får se vad det blir sen om det blir mer utebus eller vad vi hittar på!